pátek 8. dubna 2016

Sítko na čaj panáček

Máme pro vás tip na malý dáreček pro milovníka sypaných čajů! Kovové sítko ve tvaru mušle ve zlaté barvě potěší každého čajomila. Mušle je na řetízku, takže ji do hrníčku nebo konvice můžete pěkně spustit a. Silikon, z kterého je vyrobeno, odolává vysokým teplotám a nepřijímá pachy ani chutě použitého čaje nebo koření.


Díky držátkům skvěle drží na hrdle nádoby.

Materiál: kvalitní nerez. Lze mýt v myčce na nádobí. Odolné vysokým teplotám, nepřejímá pachy ani chutě použitého koření či čaje. Snadná obsluha i údržba.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Nejsme plátci DPH Kč ks. Sítka na čaj pro jednodušší louhování. Aby bylo možné efektivně sypaný čaj vylouhovat bez toho, aniž bychom museli s vodou vypít i použitou směs, je dobré použít sítko na čaj.


Tradičně mají podobu vajíčka, ale pořídit se dají. Král čaje nyní míří i do vaší kuchyně. Prostě jen naplňte jeho malé silikonové kalhoty oblíbeným sypaným čajem, usaďte ho do vašeho hrnku a chvíli odpočívejte, zatímco panáček udělá svou čajovou práci! Vynikající pro přípravu a podávání čaje nebo kávy.


Návod pro přípravu nápojů uvnitř balení. Skleněná nádoba je vhodná do myčky, ostatní části v myčce nemyjte. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Klasické bambusové sítko určené k slévání čaje.


Vhodné do velké čajové konvice jelikož na šálek je velké. Hodí se jak pro jednonálevové čaje, tak pro mnohanálevové - určeno pro jakýkoli čaj. Před použitím doporučujeme sítko opláchnout vroucí vodou.


Originální čajové sítko Mr.

Sítka, odměrky, čajové příslušenství, čajová sítka, čajové filtry, papírové filtry, čajové odměrky, sítka na čaj , čajový filtr, papírový filtr, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Sítko na čaj, Panáček najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Orion Silikonové čajítko Panáček.


Praktické sítko na sypaný čaj nebo koření ve tvaru panáčka. Panáček : Vtipné čajové sítko pro přípravu sypaných a bylinkových čajů, nebo vyváření bylinek v polévce či omáčce, který se po uzavření pohodově „cachtá“ a nechává vložené ingredience vyniknout. Vychytávky pro přípravu čaje lze zakoupit ve.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Sítko položte na horní okraj hrnku CREMA (nebo podobného hrnku), nasypte čaj , zalijte, uzavřete víčkem a nechte luhovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky