středa 27. dubna 2016

Cukrářská zdobící tužka

V sadě naleznete i praktický stojánkem pro snadné plnění a. Vynikající pro dekorování pokrmů bílkovým, máslovým, tvarohovým a čokoládovým zdobicím krémem, rozpuštěnou čokoládou i šlehačkou apod. Je vyrobená z pružného silikonu a odolného plastu. Obsahuje pět zdobicích trysek, se kterými vykouzlíte nejjemnější krajkové vzory i silnější nápisy nebo ozdoby na dorty. S touto tužkou zvládnete snadno i složité zdobení perníčků. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Cukrářská zdobící tužka

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma cukrářská zdobící tužka. Ušetříte tak čas i peníze. Skvělý pomocník pro dekorování pokrmů krémem,čokoládou, šlehačkou a pod.


Snadné plnění i údržba. Vyrobeno z prvotřídního silikonu a odolného. S praktickým stojánkem pro snadné plnění a. Na velmi detailní zdobení perníčků, cukroví, capuccina atd. Zdobící cukrářská tužka s úzkým (ccamm) hrdlem.


Cukrářská zdobící tužka

S touto cukrářskou tužkou vykouzlíte nejjemnější krajkové vzory i silnější nápisy nebo ozdoby na dorty. Vánoční perníky, dorty, cukrový a spousta jiných cukrovinek získají díky také tužce novou a krásnou tvář. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA s pružným silikonovým tělem funguje na stejném principu jako ta klasická – kromě psaní bílkovým krémem zvládne i náročné zdobení máslovým, tvarohovým či čokoládovým krémem, rozpuštěnou čokoládou či šlehačkou. Pro snadné a precizní zdobení je perfektní tato zdobící tužka , se kterou máte krém či polevu vždy pod kontrolou.


Na rozdíl od zdobících sáčků, které se špatně plní a při práci se často kroutí, je tato tužka stabilní. Tělo tužky je vyrobeno z pružného silikonu, takže vždy máte pod kontrolou množství. Silikonová cukrářská zdobící tužka Zdobicí tužka je ideální pro dekorování bílkovým, máslovým, tvarohovým a ćokoládovým zdobicím krémem, rozpuštěnou čokoládou, šlehačkou apod. Airbrush barva tmavě stříbrná 1ml.


Cukrářská zdobící tužka

Jedlý papír medvídek pú 6. Tužka je vhodná pro plnění krémy z másla, tvarohu, čokolády, bílků, ale také samotnou čokoládou, či šlehačkou. SILIKONOVÁ CUKRÁŘSKÁ ZDOBÍCÍ TUŽKA. Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 2Kč!


Hlídat podobné - Vyprodáno. TESCOMA Cukrářská zdobicí tužka D. Tato tužka je vhodná i ke zdobení rozpuštěnou čokoládou. Není určena pro mytí v myčce nádobí.


Veškeré informace o produktu. Nazdobit vánoční perníky, dorty, cukroví a spousta jiných cukrovinek s naší. Tescoma Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky