úterý 26. dubna 2016

Amica shc 5885 w

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Rychlý ohřev Trouba dosahuje požadované teploty během minut, což je o rychleji než je standard. Už nemusíte dlouho čekat na vhodnou teplotu trouby a mezitím.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Veškeré informace o produktu. Trojité sklo ve dvířkách trouby je bezpečné a nikdy se nezahřeje natolik, aby ohrozilo vaše děti.


Stejně tak na varné desce jsou k dispozici ukazatele zbytkového tepla. Trouba nabízí funkcí a je vybavena super rychlým. Jeho prevádzkové náklady sú nízke, vďaka energetickej triede A. Sklokeramická doska je vybavená.


Všetky informácie o produkte. Pri pečení si môžete vybrať z funkcií rúry napr. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Při pečení si můžete vybrat z funkcí trouby např.


Energetická třída A garantuje nízké účty za elektrickou energii. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben.


Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Díky sklokeramické desce můžete použít libovolné hrnce, třeba smaltované nádobí po babičce, a nepotřebujete kupovat drahé hrnce s magnetickým dnem. Ve výbavě je také otočný gril. Ideální pro přípravu vašich oblíbených jídel.


Amica SHC 588N W , bílá. Spotřebič je vybaven 4x Hi-light plotýnkami, takže můžete začít vařit již během několika vteřin. Díky ukazateli zbytkového tepla vždy víte, zda je plotýnka ještě teplá. Zhasne až tehdy, pokud je zcela bezpečná pro dotyk dlaní.


Jejich údržba je navíc velmi snadná. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Na tento povrch se nepřichytává tuk, což značně urychlí čistění spotřebiče. Sporák je vybaven sklokeramickou varnou deskou a multifunkční elektrickou troubou.


Jen do vyprodání zásob. Elektrický sporák se sklokermaickou varnou deskou, Hi-Light zóny, signalizace zbytkového tepla, multifunkční horkovzdušná trouba s programy, objem litrů, horní, dolní a kruhové topné těleso, gril, otočný rožeň, super rychlé nahřátí, ventilátor, 2x plech a rošt, energetická třída A. Elektrická multifunkčná rúra ponúka celý rad programov na pohodlné pečenie. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky