pátek 29. dubna 2016

Lahev na olivový olej

Lahev na olej a ocet Kitchen Craft Italian. Orion Skleněný džbánek se zátkou 1ml - sada ks. Zelená láhev na olej z recyklovaného skla Ego Dekor Olive, 5ml. Lisovaný za studena, z prvního lisu, pouze z oliv z oblasti Sitia, 1 odrůda Koroneiki.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Praktická nálevka na lahev od značky Nicolas Vahé je šikovným pomocníkem do každé kuchyně. Zabrání stékání tekutiny po skle, udrží lahev čistou a zaručí pohodlné nalévání a dávkování.


Ideální na lahvičky s dochucovadly jako je olivový olej , ocet, balsamico apod. Nálevku jednoduše nasadíte na hrdlo které se. Kovová nálevka je usazena v korkové zátce. I zde je však místo pro design a originalitu.


Vyberte si z široké nabídky setů na olej a ocet od značek Asa Selection, Blomus, Leonardo a Staub, které jsou ve světě uznávané nejen pro své zaměření na design, ale i funkčnost a kvalitní zpracování a materiály.

Vyrobena z kvalitního boritokřemičitého skla odolného proti tepelným šokům a při mytí v myčkách. Skleněná nálevka je vyjimatelná a na okraji je spolu s hrdlem láhve zabroušena tak, aby utěsnila spoj proti vylití obsahu. Tím ale neztrácí na hodnotě, stačí ho jen přemístit na místo s pokojovou teplotou. Kal zmizí za krátkou dobu.


Láhev na olivový olej od italského výrobce Ceramiche Edelweiss. Ručně vyráběný i malovaný. Lze mýt v myčce či používat v mikrovlnné troubě. Avon Hydratační maska na vlasy s olivovým olejem. Bohatá a vysoce hydratační maska účinkuje především na suché a poškozené vlasy, dodá jim hedvábně jemný, zdravý vzhled.


Malá skleněná lahvička na olivový olej. Láhev je opatřena nerezovou nálevkou se silikonovým těsněním. Lahvička se bude ideálně vyjímat na Vašem jídelním stole a olivový olej v ní bude vypadat naprosto nepřehlédnutelně. Dóza na olivový olej od špičkového italského výrobce o objemu 2ml.


Elegantní skleněné nádoby na olej a ocet se speciální nálevkou zabraňující nechtěnému ukapávání, včetně rozprašovače na olej nebo ocet a extra panenského olivového oleje ve spreji pro dochucování salátů, grilovaných pokrmů apod. ASA SELECTION Láhev na olej a ocet GRANDE, porcelán, 1l, V. Elegantní lahvičky na olivový olej si vyberete ze dvou tvarů, z nichž každý nabízí dvě velikosti.

Dřevo je na svém povrchu leštěno a je bez jakýchkoli dalších úprav. Používá se běžným způsobem. Po použiití dřevo omyjte teplou vodou případně houbičkou. Povrch dřeva špatně snáší chemické čistící látky, proto omezte jejich použití. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Stačí pod ubrousek nanést barvu. Pokud se jedná o dekorační předměty, které nebudou vystaveny častému omývání, použijte akrylovou barvu (např. Balakryl). Samozřejmě i na sklo se dá použít krakelování. Pojďte si spolu se mnou vyzdobit lahev na olivový olej a jako doplněk polepíme korkovou destičku stejným motivem.


Extra panenský olivový olej Arbequina se s ohledem na svou hebkost a lehkost doporučuje k čerstvým i tepelně upraveným plodinám, rybám připravovaným v páře, stejně jako k propracovaným pokrmům, omáčkám a dezertům, protože přináší chuť, která nezakrývá ostatní. Na trhu se vyskytující olivové máslo nelze považovat za přírodní produkt, jedná se o olivový olej s chemicky upravenou – vodíkem nasycenou – molekulou. Proto jej v nabídce nevedeme.


Olej Olivový Olej Láhve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky