čtvrtek 14. dubna 2016

Porcelánové talíře s dekorem

Starožitné porcelánové talíře v nabídce prodejců z celé ČR. Závěsné talíře a jiné porcelánové dekorace u nás nakoupíte levněji, jelikož si naše firma neúčtuje provizi za zprostředkování obchodu. Překrásné talíře s dekorem oživí váš jídelní stůl. Jsou to talíře porcelánové , keramické, skleněné, mělké i hluboké, desertní i velké.


Okouzlující dekor zaujme na první pohled.

Kdo chce, aby se mu jednotlivé kousky nádobí snadno kombinovaly, pořídí si rovnou velkou sadu talířů všech, hrnečků a misek. TALÍŘE papírové modré s růžičkami 8ks. Papírové talíře navíc mohou vypadat trendově a zaujmout na kterékoliv oslavě! Vyberte si jídelní soupravu dle vašich představ v klasickém stylu např.


Ofélie, Bernadotte nebo Mary-Anne. Talíře lze používat do mikrovlnné trouby a umývat v myčce. Porcelán s dekorem husy je výhodný především pro vyniknutí tvaru a jednoduchostí dekoru s velkou možností kombinace výrobků.


Nabízíme jídelní soupravy, porcelánové hrnky, talíře , či příbory.

Talíře - hluboké, hranaté, kulaté, mělké - moderní design, tradiční tvary. To vše Vám dává ideální možnost vybrat si talíře značek Langenthal, Lilien a G. Kvalitní porcelánové talíře jsou určeny pro každodenní používání. Léty osvědčené a uznávané značky jako jsou Český porcelán a. Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie. To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. Kvalita od tradičních českých porcelánek Thun, Stará Role, G. Porcelánové jídelní talíře dekorované tradičními a moderními motivy.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Sada talířů dezertní, materiál porcelán, kulatý, s dekorem , vhodný do myčky, průměr talíře 2mm, ks v sadě, barva bílá Prostřete svůj všední i sváteční stůl stylově a podávejte dezerty na jedinečných elegantních talířcích italské značky Tognana, které zaujmou svým kvalitním zpracováním a jemnými detaily.


Jednorázové papírové talíře s dekorem emotikonů, vhodné na narozeninovou nebo tématickou párty. Ideální pro servírování teplých i studených jídel a rychlý úklid po oslavě je zaručen. V naší nabídce si vyberete ostatní dekorace a doplňky pro snadnou kombinaci s touto tématikou.


Nabízíme produktové řady Ofelie a Bernadotte doplněné ještě produkty, které nepodléhají zařazení do tvarové řady. Vážení zákazníci, v souvislosti s vyhlášením Nouzového stavu a opatřením přepravců k prevenci rizika šíření nákazy je do odvolání zrušena možnost platby dobírkou.

Dva ozdobné porcelánové talíře. Větší se zlatým zdobením na hnědém podkladu, uprostřed motiv tři grácie,průměr 25cm, menší se stejným vzorem zlatého zdobení, uprostřed květinový motiv, průměr 19cm, nejsou na zavěšení, cena za oba kusy, při platbě na účet poštovné v ceně. Talíře dodáváme v několika velikostech a tvarech.


Hodiny nenabízet - sháním talíře přesně s tímto dekorem , desertní, mělké, hluboké. Sada jídelní porcelánová s dekorem MYŠKY potěší vaše děti. Materiál: porcelán, slitina zinku.


Sada obsahuje hrneček, mističku a mělký hranatý talířek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky