středa 13. dubna 2016

Plechové dozy na cukroví

Keeeper Box na cukroví 3. Jedno kliknutí - a vše, co chcete skrýt, zmizí. Ať už je to cukroví nebo svačinka, snídaně nebo nakrájený sýr - luca je správcem všech druhů věcí. Originální dózy na dárky, sladkosti i bižuterii.


Nadchla mě myšlenka nakreslit typické představitele jednotlivých plemen psů (mých kolegů) a natisknout je na plechové dózy, které jsou praktickým dárkem.

U nás si vybere opravdu každý. Veronika pečlivě kreslí různá plemena psů. Dózy je možné využít na různé dobroty v kuchyni, jako šperkovnice nebo na cokoliv, co chcete mít. Sada obsahuje tři plechové dózy ve třech.


Kuchyně a jídelna Skladování potravin Dózy Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na potraviny. Překvapte sladkým dárkem, který bude i originálně zabalen.

Všechny dózy jsou ideální k uskladnění cukroví i jiných pochutin. Rádi pečete sušenky, perníčky, vyrábíte želé, karamely a chcete mít uloženy své sladkosti v originálních plechovkách, které dlouho uchovají vůni, křehkost, vláčnost? Z této kategorie plechových doz si jistě vyberete. Formičky na dokonalé cukroví. Plechové boxy a dózy na 4home.


Chcete-li však mít cukroví v pěkných nádobách, spíše vsadíte na jiné možnosti. Elegantní jsou plechové krabice, různě dekorované, které se prodávají samostatně, nebo můžete využít například ty, které jste si koupili dříve třeba se sušenkami nebo jinou sladkostí. Vybírejte z 3produktů v kategorii dózy.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Detail produktu Do obchodu. Kč Dóza na sušenky Grey dots malá Skladem. Dózy a krabičky na čerstvé i trvanlivé potraviny.


Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni. Stylové plechové , plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. K tomu skvěle poslouží plechové dózy na cukroví z naší nabídky.

Velké, malé, kulaté i hranaté plechové dózy na vánoční cukroví nejen poskytnou úkryt lineckým kolečkům, vanilkovým rohlíčkům i vosím hnízdům, ale budou i krásnou ozdobou ve spíži, v lednici a na stole. Potisk s vánočními motivy nebo ozdobnými. Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty! Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě.


Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj.


Ideální dárek pro milovníky čaje. Standardní velikosti čtveratých plechovek jsou na 2 5 1a 2gramů. K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné. V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Prozkoumejte nástěnku PLECHOVÉ DOZY uživatele prochazkomarie, kterou na Pinterestu sleduje 2lidí. Perská, Himalájská a havajská sůl. Výběr mlýnků na pepř i sůl.


Vařečky a eco dřevěné potřeby do kuchyně. Kořenky, plechové dózy. Bio směsi koření ve vynikající kvalitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky