čtvrtek 14. dubna 2016

Robot kuchyňský test

Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Držák na příslušenství Poněkud podceňovanou, nicméně v praxi velmi důležitou výbavou, je držák na příslušenství.


V prehľadných rebríčkoch vám predstavíme NAJLEPŠIE KUCHYNSKÉ ROBOTY aj s ich parametrami. Prinášame taktiež rady a tipy, ako vybrať. Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější.

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Nevíte, jaký koupit nejlepší kuchyňský robot na trhu. Stroj je dodáván s více než 5-litrovou mísou z ušlechtilé oceli a 3-dílnou sadou háků na míchání, hnětení a šlehání. Jeho typickou vlastností je multifunkční a rozměrné provedení. Kuchyňský robot – A konečně samotný kuchyňský robot.


Jde v podstatě o domácí zmenšeninu kutru, která umí šlehat, mixovat, hníst, sekat, drtit a často i mnohem víc. Najlepšie je, ak kuchynský robot obsahuje čo najviac vymeniteľných častí lebo pri používaní robota môžete zistiť, že prídavky aj tak potrebujete. Inšpirujte sa pri nákupe.

Náš test kuchynských robotov vám pomôže zorientovať sa na trhu. Má kuchynský robot pracovný limit? Objevte sortiment kuchyňských robotů Tefal, ideálních pro přípravu dortů, chlebového těsta i těsta na pizzu.


Dejte volný průchod své kreativitě. This video is unavailable. Můžete s ním uhníst těsto, šlehat, míchat, mixovat, strouhat i krájet. Spolehlivě připraví suroviny pro dokonalý výsledek vašeho vaření. I proto patří Gratus mezi.


Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Zaujme v první řadě velkým množstvím funkcí a kvalitní konstrukcí. Uživatelé mají k dispozici hnětení, šlehání, mixování, strouhání, mlýnek na maso, lis na citrusy a odšťavňovač.


Schází pouze mlýnek na mák a funkce sekání. Multifunkčný kuchynský robot tento problém vyrieši. Skrýva v sebe niekoľko prístrojov, ktoré potrebujete, nezaberá veľa miesta a môžete ho mať stále po ruke. Na čo sa pri jeho výbere zamerať? Každý kuchynský robot by mal vedieť miešať, šľahať, strúhať, mixovať, krájať a hniesť.


Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci.

Jak si v těchto i dalších činnostech vedou výrobky dostupné na našem trhu, jsme letos otestovali na přístrojích. Příslušenství pro kuchyňský robot Bosch řady MUM– část Pokračujeme v představování příslušenství pro kuchyňské roboty Bosch MUM8. První část dílu naleznete zde.


Kvalitní kuchyňský robot včetně výše zmíněných parametrů disponuje i řadou dalších funkcí. Jednou z nich je například pojistka proti přehřátí, díky které se kuchyňský robot v případě přetížení vypne. Nemusíte se tak bát, že se spálí motor a kuchyňský robot přestane fungovat. Profesionálům či opravdovým nadšencům do vaření a pečení by nemusel svými parametry stačit, jeho výkon i kapacita jsou spíše průměrné, pro domácí použití je ale více než.


Myslím si, že tento kuchyňský robot najde daleko větší uplatnění v profesionální kuchyni, než v běžné domácnosti. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Tento multifunkční kuchyňský robot je v každém ohledu jedinečný. Robot vám nabídne extrémně výkonný motor se čtyřmi výstupy, variabilní regulaci otáček s plynulým rozběhem, osm rychlostí, funkci Pulse, planetární. Dalším příslušenstvím ještě rozšíříte jeho multifunkčnost.


TEFAL MASTERCHEF GOURMET Špičkový kuchyňský robot Masterchef Gourmet už na první pohled upoutá svým elegantním a stylovým designem, který z něj dělá ideální doplněk do každé kuchyně. Díky jeho výkonnému motoru a řadě nástavců a příslušenství vám každý den pomůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky