pátek 29. dubna 2016

Stojan na nože tescoma

Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku. Pořiďte si bloky na nože , ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni! TESCOMA zásobník na nože FlexiSPACE 3x 1mm, pro nožů. Už vás nebaví hľadať nože v zásuvke? Uložte ich prehľadne a štýlovo na kuchynskú linku do praktických blokov.


Niekoľko veľkostí pojme rôzne množstvo nožov. Stojan na papírové utěrky PRESIDENT. Drevené bloky na nože. Najpredávanejšie produkty z kategórie.


Blok WOODY na nožov a nožnice na hydinu. Skladem Věšák na houbičku a utěrku CLEAN KIT. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tescoma , Lamart a dalších.


Užijte si slevy až z nového akčního letáku plného tipů na vánoční dárky, který platí do 31. Prohlédněte si špičkový odšťavňovač, aromalampu na studenou páru, soupravu dokonalých nožů v luxusním bloku nebo tlakový hrnec s nepřilnavým povrchem, který nemá konkurenci. Na slavnostním galavečeru na pražském Žofíně byli 12. Vodafone Firma roku a Česká spořitelna Živnostník roku.


Kategorii České stříbro, která oceňuje tradici, kvalitu a šíření dobrého jména českého podnikání v zahraničí letos vyhrála TESCOMA ! Masívny univerzálny blok na nože Tescoma Woody, ktorý je určený pre nožov a má jeden väčší otvor pre nožnice na hydinu alebo ocieľku. Povrch stojánku je z plastu v červené barvě s plastovou vložkou na zapichování nožů. Praktická vložka se dá snadno vyndat a čistit.


Masivní univerzální blok na nože Tescoma Woody, který je určený pro nožů a má jeden větší otvor pro nůžky na drůbež nebo ocílku. Možno v ňom skladovať nože všetkých obvyklých veľkostí. Multifunkčný slot slúži pre uloženie noža so širokou čepeľou alebo nožníc na hydinu či ocieľky.


Rovnako tak stojan zabezpečí, že nože nebudú strácať na kvalite, pretože vieme, že ak sú nože v jednej kope a ich čepele sú v kontakte, nože prirodzene strácajú ostrosť. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Bloky na nože ) Hodnocení produktu:.


Organizátor do kuchyně! Také se ti všude válí nože a nevíš co s tím? V tomto videu ti ukážu jednoduché a rychlé DIY jak si vyrobit stojan na nože.


Stojan na nože tescoma

Vynikajúci pre ľahké dekorovanie tort. Otočný stojan možno nakloniť, vďaka silikónovej podložke torta po naklonenej ploche nekĺže. Hornú časť stojana je možné sňať a ozdobenú tortu uložiť do chladničky a pod. Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu.


Sada nožů nůž na pečivo, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel, stojan na nože , počet kusů v sadě Sada nožů TESCOMA GrandCHEF vás nadchne svým prvotřídním zpracováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky