pondělí 11. dubna 2016

Gorenje f 60308 dw

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce.

Rádi Vám pomůžeme s výbě. Price Match Promise on Genuine Gorenje Spare Parts. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


V zgornji tabeli najdete vse rezervne dele in dodatno opremo za GORENJE Prostostoječi zamrzovalnik Za pogled podrobnosti o izdelku, rezervnega dela, kategorije izdelkov, kliknite na primerno povezavo poleg podatkov o izdelku. Preusmerjeni boste do spletne trgovine. Pentru a vedea detaliile unui articol sau ale unui grup de produse, va rugam sa faceti click pe link-ul de dupa descrierea acestuia.


Veti fi directionat catre un magazin de piese de schimb. Frigiderul are cel mai mare volum de 2litri, iar congelatorul are un volum de 6 iar aceste volume sunt de tip net.

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Om det här dokumentet innehåller det du söker kan du ladda ner det direkt. We have over million repair parts all major brands.


Gorenje Group is one of the leading European home appliance manufacturers with a history spanning more than years. Our global presence is built on two brands: Gorenje , which includes the entire range of home products of the upper-mid price range, and Asko, which is positioned as a global premium brand. De asemenea, spre deosebire de producatorul autohton vine cu mici detalii in plus care ii confera avantajul unui produs premium. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích.


Zobacz inne Zamrażarki, najtańsze i najlepsze oferty. Disponuje manuálním odmrazováním a elektronickým ovládáním. Jak je z testu patrné, ne vždy se dá údajům na štítcích věřit.


Pokud tedy máte pochyby o spotřebě své nové chladničky, neváhejte a věc řešte s prodejcem. Máte na to dle zákona pr. Megosztás: éves 2kwh fogyasztás 2l űrtartalom dB zajszin.


LEDNICE A MRAZNIČKY Gorenje.

AUDIO A VIDEO Daewoo ECG Emgeton Franklin FUNAI GoGen Grundig Iriver JVC LG Panasonic Philips Samsung Sanyo Sencor Sharp SMARTON Sony Toshiba DŘEZY A BATERIE. Internetové nákupní centrum Centar. Schnelle Lieferung vom Profi mit über Mio. Hledáte český návod k obsluze pro bílá technika GORENJE ? Případně chcete ostatním pomoci sdílením návodu k použití pro bílá technika značky GORENJE ? Spravujeme velkou databázi manuálů pro bílá technika. Gorenje je přední evropský výrobce domácích spotřebičů.


Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let. Плюсы: Узкий высокий холодильник, с помощью специальных ножек можно отрегулировать высоту, полочки не просто стеклянные, так ещё и ударопрочные, холод держит часов, потребляет мало электроэнергии – около.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky