pondělí 18. dubna 2016

Indukční deska spotřeba

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zjistit rozdíl v úspoře elektrické energie mezi indukční a sklokeramickou deskou? Zařizujeme byt, který nemá plynovou přípojku a tudíž všechny spotřebiče musí být na elektriku. Rozhodujeme se z důvodu úspory financí i elektrické energie, který způsob bude lepší - sklokeramická deska nebo indukční deska. Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu.


Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla.

V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Ty zahřívají pouze dno nádoby, takže samotná deska zůstane chladná. Vaření je tak výrazně rychlejší a nedochází k tepelným ztrátám.


Sklokeramická varná deska funguje na principu topných těles. Je rozdělena na varné zóny, topné spirály přenášejí. Ačkoliv je u trouby stále nejběžnější variantou klasické otočné ovládání, u některých modelů můžete narazit i na dotykovou variantu.


V tomto ohledu záleží hlavně na osobních preferencích, dotykové ovládání ale zpravidla nabízí jednodušší údržbu, protože se nemusíte zabývat žádnými spárami, ve.

Vybíráme: indukční deska. Výběr kuchyňského vybavení je procesem, který by člověk neměl za žádných okolností podcenit. Veškerý kuchyňský nábytek, doplňky a samozřejmě také spotřebiče by měly být voleny tak, aby uživatelům poskytovaly co nejvyšší míru funkčnosti, spolehlivosti, bezpečnosti i uživatelské přívětivosti. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.


Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Všechny naše indukční vestavné varné desky disponují všemi základními funkcemi a navíc mají mnoho luxusních funkcí, které oceníte zejména v moderní domácnosti. Stále dokola řeším varnou desku - především rohodování zda plyn či indukci - bohužel kvůli menšímu zvrtání rozvod.


Roční úspora činí cca 1korun. Slabým místem některých varných desek je spotřeba energie v režimu stand-by. Desky jsou vybaveny dotykovými tlačítky, spotřebovávají tedy prou i když nejsou v provozu,“ vysvětluje. Nejdražší, ale také nejkvalitnější a nejvariabilnější model představuje indukční varná deska EX 675FXC1E od firmy Siemens. Celkové řemeslné a provedení je velmi odolné a odpovídá vyšší ceně.


Vzhledem pak model zapadne do jakékoliv kuchyně, kterou ozvláštní a majitelům dodá pocit luxusu. Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty. Vestavná varná deska se automaticky vypne po 1. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené.


Tuto skutečnost vyzkoušíte jednoduše pomocí magnetu. Pokud magnet drží na spodní části hrnce, můžete ho používat.

Po odejmutí hrnce z desky se ohřev přeruší a deska se po několika vteřinách automaticky vypne. Induction: indukční deska s varnými zónami flexInduction pozná, jak velká je nádoba ve které vaříte, a přizpůsobí jí velikost varné zóny. Funkce powerMove Plus nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné varné nádoby. Buďte nároční, ale neplaťte víc! Spotřebiče teď se slevou až.


Pokud jde o perfektní funkci kuchyně s ohledem na ergonomii a uživatelský komfort, vychází vám vstříc naše jedinečná kombinace nízké ceny, exkluzivně prodloužené záruky zadarmo a odborného poradenství při výběru spotřebičů, které se stanou vašimi bezvadnými pomocníky. Zobrazit více Senzor na smažení fryingSensor udržuje požadovanou teplotu při smažení na stále stejné úrovni, takže nic nepřipálíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky