úterý 5. dubna 2016

Eta stela 1165

Stela in an elegant white Thanks to its power of 8W easily and quickly prepare two crispy toast at once. You can choose from up to seven degrees of toasting time and thus the degree of doneness. It will also ensure toasting bread evenly on both sides.


See all the product information. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Stela v elegantní červené barvě díky svému výkonu 8W snadno a rychle připraví dvě křupavé topinky najednou.


Vybrat si můžete až ze sedmi stupňů délky času opékání a tím i stupně propečení. Eta Kenyérpirító boltok, képek. Free delivery and returns on eligible orders.


Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Připraví až dvě křupavé topinky najednou, pomocí časového nastavení snadno zvolíte stupeň opečení v sedmi krocích. Zárukou vynikajících výsledků a dobře propečených topinek je rovnoměrné opékání chleba z obou stran. W teljesítmény felvételével egyszerre akár db pirított kenyeret képes elkészíteni, miközben sütési (idő) fokozatot választhat ki.


Snadno a rychle připraví dvě chutné topinky současně. Zaručuje rovnoměrné opékání z obou stran, stupeň opečení snadno nastavíte pomocí časovače v sedmi krocích. Jednoducho a rýchlo pripraví až dve chrumkavé hrianky naraz, pričom je možné si vybrať zo siedmich stupňov nastavenia dĺžky a tým aj stupne prepečenia. Zdravé topinky každé ráno? Rychle a bez přepáleného tuku?


Tento designový topinkovač v elegantní béžové barvě, který rozzáří každou kuchyni, vám je připraví během několika málo okamžiků. Topinkovač ETA Ela se sedmi stupni ohřevu vám pak obstará topinky přesně podle vašeho gusta. Díky příkonu 9W to navíc zvládne dřív, než se stihnete převléknout z pyžama.


Nudná klasika v podobě „chleba s něčím“ získá s praktickými pomocníky ETA úplně nový šmrnc. Stela v elegantnej oranžovej farbe vďaka svojmu výkonu 8W ľahko a rýchlo pripraví dve chrumkavé hrianky naraz. Vybrať si môžete až zo siedmich stupňov dĺžky času opekania a tým aj stupňa prepečenia. Zaistí tiež rovnomerné opekanie chleba z oboch strán.


Könnyen és gyorsan egyszerre két ropogós pirított kenyeret készít el, miközben pirítási fokozat közül nbsp;választhat. Je tu možnosť voľby času ohrevu a funkcie rozmrazovania. Opekanie chleba je rovnomerné z oboch strán.


Je zde možnost volby času ohřevu a funkce rozmrazování. Opékání chleba je rovnoměrné z obou stran. V pracovních komorách pohodlně připravíte dvě rovnoměrně opečené topinky a můžete využít stupňů opékání. Kategórie Víkendové zľavy! Je to ideálny pomocník pre prípravu chutných a rýchlych raňajok a počas chvíľky máte pripravené hrianky pre celú vašu rodinu.


Eta stela 1165

ETA Stela je designově vytříbený opékač topinek v atraktivním červeném provedení, který najde uplatnění v každé moderní kuchyni. S příkonem 8W rychle připraví až dvě křupavé topinky najednou, přičemž si můžete vybrat ze sedmi stupňů nastavení délky a tím i stupně propečení. Slika za ETA Stela je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre za enak izdelek. Umožňuje možnost volby času ohřevu a funkce rozmrazování. Spolehlivý opékač topinek v bílém provedení připraví dvě topinky najednou.


Opéká rovnoměrně z obou stran, nepostrádá funkci rozmrazování, ani zásuvku na drobky. Hriankovač ETA Stela na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom v modernom prevedení s farbou cappuccina. Zaručuje rovnomerné opekanie z oboch strán, stupeň opečenia ľahko nastavíte pomocou časovača v siedmich krokoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky