pátek 1. dubna 2016

Halogenový hrnec

Koupila jsem si halogenový horkovzdušný hrnec. Myslela jsem si, že vaření v něm bude brnkačka, ale myslet, zanamená ho…vědět. Momentálně mám pocit, že jsem vyhodila peníze z okna. Kuře se sice upeče, ale vysuší i když dám do nádoby vodu.


Multifunkční halogenový vařič disponuje širokým rozsahem provozních teplot proto funguje jako elektrický gril, vařič rýže, konvenční trouba, mikrovlnná trouba, toustovač, holandská trouba atd. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Navíc odteče i tuk a máte z každého jídla zdravé jídlo.


Skleněná varná mísa Vám dovolí přihlížet při přípravě Vašeho jídla, což Vám umožní dokonalý požitek z vaření. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: halogenový hrnec. Halogenový hrnec recepty, které budete milovat. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Get without the ads.


Skip trial month free. Unsubscribe from Clatronic CZ? Díky tepelnému zpracování v horkém vzduchu potraviny neztrácí svou přirozenou chuť ani vitamíny.


Cirkulující horký vzduch zabraňuje vysoušení potravin a zajistí rovnoměrné pečení. Doba pečení je o kratší než v běžných troubách. Technické parametry: funkce. NEJLEPŠÍ GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z MLETÉHO MASA! Polévková královna je zpátky!


Klasika Českých kuchyní! Ladi, Jani a ostatni, pomaly hrnec mam uz asi let a nedam na nej dopustit. Po obvodu hrnce jsou zabudovany topne spiraly, ktere udrzuji teplotu stale stejnou a spotreba je minimalni, naopak zachovani vitaminu v zelenine je mnohem lepsi, nez pri zapekani v troube a beznem vareni.


Jedlá sú v elektrických hrncoch pripravené za krátky čas a na varenie sa nevyžaduje žiadny tuk. Elektrické hrnce sú šikovnými pomocníkmi do každej kuchyne. Hrnec na rýži o objemu litru s kapacitou na tři porce. Rohnson RC-se snadno čistí díky vyjímatelnému hrnci s nepřilnavým povrchem a víku z tvrzeného skleněného skla. Ideální pro přípravu všech druhů rýže včetně sushi rýže.


Hrnec se skládá z velké skleněné nádoby, do které potraviny při přípravě vložíte můžete uložit do úrovní. Hrnec má objem litrů, můžete bez problémů péct velký kus masa i se zeleninou. Po vložení surovin jednoduše. Může to být ohřev teplovzdušný, halogenový či dokonce indukční.


Délka přívodního kabelu – čím delší je, tím budete moci hrnec umístit dál od zásuvky. Důležitým bezpečnostním prvkem je ale také držák na kabel , na který můžete navinout přebytečnou délku kabelu, případně systém automatického navíjení dovnitř hrnce (jako mají např. vysavače).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky