pátek 8. dubna 2016

Domácí pekárna bazar

Lego Elves- Azari a kouzelná pekárna Inzerát byl odebran z oblíbených. Nyní z dietních důvodů již nevyužita, proto prodávám. Plně funkční, je trochu v levém dolním rohu z vnějšku promáčklá - tak jsem ji již kdysi obdržel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. ETA DELICCA- plně funkční, v záruce, jako nová- nákup 25.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Odložený start, Displej, 9W, Program bezlepkové pečení. Domácí pekárny bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Lahodný křupavý chléb včetně bezlepkového, výborný jogurt nebo těsto k přípravě dortu, to vše zvládne tato domácí pekárna snadno a rychle díky přednastaveným programům.


Bazar a inzerce zdarma. Jak funguje domácí pekárna ? Stačí pouze do hnětací nádoby nasypat příslušné suroviny, vybrat program na pečení, zmáčknout start a pekárna udělá vše za vás. Spousta pekáren na chleba má navíc možnost odložení startu, tzn.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 80. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.


Upečete si voňavý chléb, třeba bezlepkový pro celiaky, ale i marmeládu nebo mazanec z domácí pekárny. Recepty najdete v této kategorii, stejně jako tipy, jakou domácí pekárnu koupit. Dům a zahrada - Pekarna bazar.


Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Professor DP-automatická domácí pekárna chleba Bochník až 1. Prodám plně funkční používanou domácí pekárnu.


Automatická domácí pekárna , jednoduché ovládání, vhodná i pro přípravu bezlepkového pečiva, plně automatická, vyjímatelná pečící nádoba s nepřilnavým povrchem, programů, časovač do hod. Rozsáhlá škála programů, výborná na přípravu těsta a pečení všech druhů chleba a sladkého pečiva. Snadná obsluha a údržba, ve výborné stavu, mini.


Jak rozebrat, opravit a znovu složit pekárnu ETA Siesta svépomocí.

Je v pořádku, podle knížky chybí pouze odměřovací lžíce, odměřovací pohár a nástroj na vyjmutí háku (je to taková spirálka). Naše nejlépe hodnocená domácí pekárna ETA Delicca i její nástupkyně ETA Delicca II se navíc hravě postarají třeba o zavařování džemů nebo výrobu domácích jogurtů. Nabízím zánovní domácí pekárnu Eta Harmony - TOP stav (nevhodný dárek)!


Pekárna je určena pro větší pečení, má celkem uložených programů, stupně volby propečení kůrky, stupně velikosti chleba, možnost přípravy džemů, vyjímatelná forma s nepřilnavým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky