pátek 22. dubna 2016

Betonpres exclusiv

Betonpres kompletní střešní systém. EXCLUSIV - břidlicově černá Realizace sedlové střechy, betonová střešní krytina EXCLUSIV s lekslou povrchovou úpravou, barva břidlicově černá. Exkluzivním řešením pro objekty s vysokými estetickými požadavky je jednoznačně betonová taška Exclusiv.


Betonpres exclusiv

BETONPRES EXCLUSIV taška základní břidlicově černá. Je exkluzivním řešením pro objekty s vysokými estetickými požadavky. V důsledku minimalizace plochy styku tašky a latě, dochází v tomto místě k mikroventilaci a nepřenáší se vlhkost nebo vysoké teploty z betonové krytiny na latě. HYDROFOBIZOVANÝ povrch na střeše utváří rychle se odvalující kuličky vody.


Výroba a prodej kvalitní betonové střešní krytiny vysoké kvality v nejrůznějších odstínech. Internetový obchod se stavebním materiálem Kategorie Exclusiv. Tím dochází k rychlému odvodu nečistot ze střechy. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Máme ji týden položenou břidlicově černá exclusiv a vypadá fakt pěkně. Použití přírodních surovin zaručuje naprostou ekologickou nezávadnost. Mají nejmodernější linku v České republice a myslím si že je srovnatelná možná i lepší než současné krytiny. Klempířské doplňky Pz lakované Zateplení.


Taška z probarveného betonu s akrylátovou povrchovou úpravou a následným lesklým nástřikem. Základní betonová taška OPTIMAL s matnou povrchovou úpravou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Popis: ks základních tašek á 1-Kč ks. ZDARMA výpočet spotřeby materiálu podle projektové dokumentace. Kvalitní práce za dobrou cenu. Odkazy na odborné recenze.


Orientační laťování a připevňovací prostředky. Kompletní informace k výběru. Vyrábí se ve dvou variantách pro levý i pravý střešní okraj s bočním zakrývacím okrajem.


ORIENTAČNÍ LAŤOVÁNÍ A PŘIPEVŇOVACÍ PROSTŘEDKY. Nakupujte kvalitní stavebniny, střechy, střešní krytiny, střešní okna a mnoho dalších položek pro stavbu. Díky e-shopu máte ty nejlepší stavebniny z naší nabídky k dispozici na všech místech ČR. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Krytina má estetický ráz, laděný ve středoevropském stylu.


Výrazný vzhled zaoblených středních částí kontrastuje s plochými vodními kanálky, což činí z tašky ideální volbu krytiny na všechny typy domů s šikmou střechou. O společnosti Obchodní podmínk. Skladem je k dispozici velká většina nabízeného sortimentu.


Dopravné při ceně objednávky nad 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky