úterý 26. dubna 2016

Hranatý sud na vodu

Parametry: Objem přepravní: 13dmHmotnost přepravní: kg. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody.


Kohout je vložen uvnitř sudu. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou.

Tento podstavec je vhodný pod hranatou i… 3600. Zahradní sud na vodu 7L Plastové nádrže o objemu 7litrů určené pro sběr užitkové dešťové vody jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Tento materiál dlouhodobě odolává venkovním vlivům včetně UV záření. Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro. Plastový podstavec pro sud na dešťovou vodu Lanzarote 3l pro sna.


Podstavec pro sud Lanzarote. Vyrobeno ze 1 recyklovaného materiálu (PP).

Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l.


Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Sud na užitkovou vodu má ve spodní části. Hranatý zásobník na dešťovou vodu 5l bez podstavce - Široký sortiment nádrží pro sběr dešťové vody.


Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného plastu pro účely skladování vody. Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte. Víko chrání vodu před znečištěním.


Do spodní části sudu vyvrtejte otvor a kohoutek do něj.

Sud 120l na dešťovou vodu. Součástí balení je výpustní kohoutek. Náhradní kohoutek pro nádobu na dešťovou vodu 900. Nádoba na dešťovou vodu WOODCAN 2L Kvalitní plastová nádoba ve stylu z. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Péče o sud na dešťovou vodu.


I přesto, že si vyberete sud se silným pláštěm, nepodceňujte péči o něj. Ačkoli kvalitní sudy vydrží UV záření i změnu teplot, na zimu sud vypusťte a ukliďte ho. Voda by v něm neměla zmrznout.


Sud nestavte přímo na zem, ale využijte buď speciální podstavec, nebo alespoň cihly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky