čtvrtek 21. dubna 2016

Kenwood kmx 61 recenze

Ve výbavě má mechanické – knoflíkové ovládání. Kromě plynulé regulace rychlosti je také vybaven planetárním systémem míchání. V tomto případě se metla robotu otáčí kolem své osy a také kolem obvodu mísy.


Výsledkem jsou kvalitněji. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vo výbave má mechanické – gombíkové ovládanie. Okrem plynulej regulácie rýchlosti je tiež vybavený planetárnym systémom miešania. V tomto prípade sa metla robota otáča okolo svojej osi a tiež okolo obvode misy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. This feature is not available right now. Please try again later.


Tento kMix Mega Pack robot oceníte nejen díky snadné obsluze, robustnímu tělu a krásnému designu, ale především díky funkcím, které každý den v kuchyni využijete! Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5.

K modelu KMX obvykle nabízíme v rámci časově omezených akcí dárek, dopravu zdarma nebo zvýhodněnou cenu! Kenwood KMX od 51€ - Heureka. Ergonomicky umístěné ovládací prvky umožňují bezproblémové ovládání a připojování velmi širokého příslušenství. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Recenze jednoho z testovaných kuchyňských robotů.


Než jsem to vybalil, to byla doba. Tak dlouho se chodí kolem robota, až jednou přijde on k Vám 8-). Pravdou je, že už velmi dlouhou dobu jsme uvažovali nad koupí nějakého p. VLASTNOSTI Funkce a příslušenství kuchyňského robota: Hnětení,Šlehání,Krájení, strouhání,Masomlýnek Ovládání: Mechanické-knoflíkové Plynulá regulace rychlosti Kovový kuchyňský robot s červeně lakovanou hlavou výkon 5W 5l skleněná mísa s držadlem nastavitelná rychlost s funkcí promíchávání planetární systém mísení těsta míchací metly: - hák. Přidat nový příspěvek do diskuze.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní celokovový kuchyňský robot v elegantním provedení s červeně lakovanou hlavou Vám nabídne velké množství funkcí, a to hnětení, šlehání, krájení, strouhání a masomlýnek. Ohodnotil zákazník, který si produkt zakoupil. Pro vložení Vašeho hodnocení se prosím přihlaste nebo registrujte.


Vysoký výkon, dobrá stabilita, zvládne i větš. Rated by users, average rating of 4. Mrkev a jablka na nejjemnějším struhadle je třeba strouhat pomalu (po jednom kusu), jinak se zahltí, pro větší množství je proto lepší zvolit struhadlo jako na strouhanku, pak to jde rychleji.

Uživatelské hodnocení a recenze kuchyňského robota KENWOOD KMX 750. Chystáte se koupit KENWOOD KMX 7a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili produkt KENWOOD KMX 7před vámi? Ez a minőségi, bármilyen ételhez használható konyhai robotgép elegáns kivitelben érkezik, piros felső résszel.


Számos funkciót biztsít, többek között dagasztást, habverést, szeletelést, reszelést és darálást.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky