pátek 29. dubna 2016

Tescoma indukce

Hrnce na indukci TESCOMA. Také máte stále méně času, ale více povinností? I drobná úspora času se počítá a co teprve taková znatelná úspora energie? Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elek.

Tescoma provides a wide range of kitchenware, cookware sets and accessories, designed to satisfy every need. We use cookies to give you the best experience on our website. If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised.


Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Nerezové hrnce na indukci. Kvalitní hrnce na indukci řad GrandCHEF, SmartCOVER a PRESTO v našem sortimentu rozhodně nechybí.


Nádobí na indukci poznáte tak, že na jeho dně najdete ikonu, která nádobí na indukci označuje.

Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun.


Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Water based supplement to support the gut microbiome. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skle. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma.


Dom ů Info o dopravě EET Naše prodejny Tescoma. Registrace odběratelů slev. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické, indukční Záruka let. V sortimentu TESCOMA jich najdete celou řadu včetně oblíbených univerzálních skleněných poklic.


Set dvou hrnců různých velikostí vám dává dostatečnou míru variability při vaření pokrmů podle počtu osob a množství připravované potravy. Nepřilnavý povrch STONITE velmi dobře odolává vůči vysokým teplotám, tepelným šokům, ale i mechanickému opotřebení.

Lze mýt v myčce nádobí. Od základní řady smaltovaného nádobí Belis až po profesionální nerezové nádobí Silampos. Nabízíme kompletní sortiment českého nádobí s modrým smaltem a cenově výhodné sady hrnců. Tlakový hrnec ULTIMA DUO 4. Potřebovala jsem kvůli přechodu na indukci pro moka kávovar (ale díky tomu využiji i další nádobí, co jsem už měla doma).


Už se mi stalo, že bych bývala využila dva zároveň, ale ta cena je na můj vkus vysoká, zůstanu u jednoho kusu do domácnosti. Plynový ohřev, Mytí v myčce, Indukce. Bohatý výběr hrnců za skvělé ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky