pátek 20. listopadu 2015

Mikrovlnná trouba panasonic

Trouba disponuje technologií Turbo Steam, zdravým způsobem přípravy pokrmů se zachováním vitamínů, a pánví Panacrunch, která dokonale uvaří vaše jídlo a nabízí grilování s minimem tuku. Lakovaný vnitřní prostor o objemu 20l. Profesionální kuchyně připravuje širokou škálu pokrmů a velikostí porcí. Teplota je proto v připravovaném pokrmu rozložena velmi rovnoměrně.


Panasonic vyrábí tuto volně stojící mikrovlnnou troubu, kterou můžete umístit kamkoliv se vám zachce. PANASONIC NN-E22JMMEPG podává maximální výkon 8W.

Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Vařit zdravě, rychle a dobře, to je sen snad každého. Unikátní mikrovlnná trouba kombinuje technologii mikrovln a grilu. Díky objemnému vnitřnímu prostoru ohřejete větší talíře či nádoby. Panasonic NN-DF383B představuje inovativní řešení pro ohřev a přípravu pokrmů.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Jednoduché na obsluhu, manuální režim, konstruováno k odolnosti při používání v drsných profesionálních podmínkách.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Připravte si zdravé a chutné domácí pokrmy snadno a rychle s mikrovlnnou troubou Samsung F300G.


Skvělý pomocník do domácnosti z nabídky Okay elektrospotřebiče! Invertorová mikrovlnná trouba Panasonic , asříká výrobce, je zařízení, které má jeden z nejlepších způsobů vaření a ohřevu jídla. Tato pozice je získána díky funkci hladké změny výkonu během provozu zařízení. Výrobce ( Panasonic ), jehož mikrovlnná trouba je považována za nejlepší ve svém segmentu, tvrdí, že. Trouba se pyšní technologií Turbo Steam, která vám umožní připravit pokrmy se zachováním všech vitamínů.


Jistě oceníte možnost grilování pokrmů s minimálním. To je důležité k tomu, aby se na výstupu udržely stálé hodnoty. Materiál vnitřního prostoru lakovaný Ovládání mechanické-knoflíkové Provedení výrobku.


Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších. Tato Panasonic kombinovaná mikrovlnná trouba nejen že skvěle vypadá, ale má také inteligentní senzor varu. Mikrovlnná trouba do každé domácnosti.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Při horkovzdušném ohřevu s ventilátorem můžete péct při teplotě 1- 2° C. Netradiční recepty na bábovku, moučník a nebo smažený sýr vás mile překvapí, stejně jako mnoho dalších receptů z mikrovlnky. Vhodná pro velké provozy jako jsou nemocnice, catering, restaurace a hotely, kde se zpracovává více porcí najednou, popř. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky