pondělí 2. listopadu 2015

Japonská konvička

Tato čajová sada obsahuje kvalitní japonskou skleněnou konvičku s kovovým sítkem a pokličkou o objemu 4ml a pár tradičních japonských misek Yunomi (každá 1ml). Japonská konvička Kyusu. Hnědá matná japonská čajová konvička ideální pro přípravu japonských čajů.


Oranžová japonská čajová konvička ideální pro přípravu japonských čajů. Konvička není zdobená žádným dekorem. Keramická konvička s decentním vzorem. Praktické jemné nerezové sítko po obvodu konvičky samozřejmostí.


Objem konvičky je 2ml. Slovo Manten můžeme volně přeložit jako skvělý výsledek, což skvěle vystihuje tuto konvičku. Je velmi pohledná a pohodlná na úžívání i údržbu. Kyusu je tradiční japonská keramická konvička speciálně navržená pro přípravu zeleného čaje. Kyusu, hliněná japonská konvička o objemu 4ml, s nerezovým filtrem a decentním květinovým motivem.


Co je to gaiwan (zhong) a jak jej používat? Historicky byl gaiwan určený k přípravě velkolistých zelených čajů nebo světlých oolongů. Možno použít i pro čínský čajový obřad Gong Fu Cha (Kung Fu Cha). Kyusu, nesoucí jméno japonského ostrova Kjúšú, jsou tradiční japonské konvičky určené k přípravě sypaných čajů. Jsou vyrobeny z japonské keramiky a snadno rozpoznatelné jsou zejména díky bočnímu úchytu, který umožňuje snadno slévat čaj, zatímco palcem stejné ruky je přidržováno víčko konvičky.


Jindřichův Hradec, cena 800Kč, od mjsvobodovi na Sbazar. Je nová,dosud nepoužitá. Pro milovníky kvalitního sypaného čaje. Jednoduchá japonská konvička bez ouška (mini japan).


Uvnitř konvičky je nerezové sítko. Hodí se pro přípravu jemných japonských čajů. Na ostrove Kjúšú (Kyusu) sa keramický riad začal vyrábať už v 11. Vhodná pre celodenné používanie doma alebo v práci. Originální japonská kameninová souprava s nerezovým sítkem.


Vyrobená v čínskej dielni v Yixingu. On-line obchod s keramikou a porcelánem pro milovníky a příznivce čaje. Příslušenství k přípravě čaje a kávy, šálky, hrnky, podnosy a ohříváčky. Používa sa vo väčšine prípadov na prípravu.


Japonská konvička

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis: Ohara Shoichi - nová bizenová konvička kyusu s autorským boxem. Jej tvar perfektne sedí príprave nielen japonského čaju.


Kyusu (急須 kyūsu) je tradičná japonská čajová konvička , prevažne používaná na prípravu zeleného čaju. Oznam Spustili sme nový e-shop. Ráčte vstúpiť kliknutím na obrázok. V súčasnosti negarantujeme aktuálnosť starého e-shopu.


Za pochopenie ďakujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky