neděle 29. listopadu 2015

Kuchyňský robot heureka

Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Ideální je mít robot hned po ruce, tedy na kuchyňské lince. Některé přístroje se dnes vyrábějí v designově velice lákavém provedení, robot tedy může tvořit i doplněk méně výrazné kuchyně.


Pokud nemáte dostatek prostoru na lince či robot nebudete používat tak často, zvažte jeho umístění v kuchyňské skříňce. Speciální tvar a konstrukce šlehací balónové metly.

Tento všestranný pomocník je vybaven příslušenstvím,. Design je jen třešnička. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Má velmi velký výkon a tichý cho 3W motor. Vybrat si můžete z rychlostních stupňů od 58. Kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM1má retro design a dlouhou životnost.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu:. Hnětení, Mixování, Planetární systém míchání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kapacita nádoby je litrů.


Korpus je vyroben z litého hliníku s práškovým nástřikem. Sekací nože, hnětací a šlehací nástavce, výměnných struhadel, lis na. Malí kuchaři mohou do mixéru nalít vodu. Díky bateriím je funkční, jak má i maminka. Vydává zvuky a otáčí koštětem.


Baterie zajišťují realistický. Přípravu mění na zábavu, zkracuje její dobu a ještě vám nechává volné ruce. Kuchynsky robot gratus - Vyhľadávanie na Heureka. Tento šikovný pomocník podpoří vaši lásku k jídlu a bude v kuchyni vaší pravou rukou. Výkon 7W, napětí 4V.


Pokračujeme v představování příslušenství pro kuchyňské roboty Bosch MUM8.

První část dílu naleznete zde. Kompaktní kuchyňský robot Kenwood FDM 7Multipro Classic má odolné kovové tělo s prémiovým broušeným povrchem. Tento kuchyňský robot řady Philips Avance představuje univerzální řešení, které ve vaší kuchyni potřebujete. Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Vybírejte si Kuchyňské nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka.


Robot je vybaven nerezovou mísou o objemu l, dále planetárním systémem hnětení, míchání a šlehání. Bajonetové uchycení nástavců umožňuje rychlé sestavení i výměnu. V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy. Mysleli jsme opravdu na všechno, proto jsme nástavce navrhli tak, aby jejich výměna byla opravdu rychlá a snadná a nijak vás nezdržovala.


Kenwood kMix KMX 7BK – nový kuchyňský robot z řady kMix je nejen stylovým doplňkem do kuchyně, ale také skutečně výkonným kuchyňským pomocníkem. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky