pátek 13. listopadu 2015

Konvice smalt

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete.


Smaltovaná varná konvice o objemu 2. V katalogu nemáme podrobnější informace o konvice smalt.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Oplývají totiž příjemným retro designem, který je dnes v kurzu. Navíc jsou prakticky nerozbitné, což je další důvod k jejich pořízení. Ve smaltovaných konvicích je možné vařit na jakémkoliv typu sporáku, tedy i na moderním.


Detail produktu Do obchodu. Kč Banquet Čajník s píšťalkou Sun flower, l. TORO KONVICE SMALT 5L.

Varné konvice slouží převážně k ohřevu teplé vody na plotýnce, nebo k přípravě horkých nápojů. Most of you have probably heard of the popular and trendy decoration Shabby Chic style before. Lze ji mýt v myčce na nádobí a je vhodná pro plynové, elektrické sporáky a indukci.


Popis - kvalitní čajová konvice vyrobená z nerezové oceli se smaltovaným povrchem zvenku i uvnitř - tvarování dna zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a úsporu energie - tvarovaná rukojeť se nezahřívá, odklápěcí píšťalka, odnímatelná poklička - objem litru - vhodná na všechny typy sporáků. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předpokládaná dos. Pokud dáváte přednost tradičnímu smaltovanému čajníku před rychlovarnnými konvicemi, či nerezovými čajníky jsou naše smaltované čajníky tou nejlepší volbou. Konvice na mléko smalt 2l TONČA.


Uvařte si čaj v nové konvici. Moderní konvice na čaj vyrobená ze smaltu lze mýt v myčce nádobí, hodí se na všechny typy ohřevu. V nabídce najdete různé objemy, velikosti i vzory. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI.


Smalt se používá v kuchyni již řadu let. Píšťalka Vám oznámí, že voda dosáhne bodu varu. Povrch konvice (čajníku) je z kvalitního smaltu s květinovým dekorem o objemu l. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Pro bezpečnou manipulaci má. Varná konvice Stove nabízí ohromující design a praktičnost. Poslední kus za tuto cenu!


Krásná bílá konvice s potiskem růžových květin. Nádobí ze smaltu je nestárnoucí kuchyňskou klasikou. Výborné tepelné vlastnosti a je možné ji. Kouzelná konvice s nostalgickým dekorem.


Má velký objem a je vhodná do myčky nádobí. Použitelná na plynové, elektrické i sklokeramické sporáky. BLUE LINE l 2Kč Džbán sklo BISTRO 25l PSB Kč Džbán sklo BI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky