pátek 27. listopadu 2015

Džezva tescoma

Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Radiť podľa Zoradiť podľa.


Video € (vrátane DPH) Nie. Vynikající pro přípravu tradiční arabské kávy.

Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, dlouhá rukojeť z odolného plastu. Vhodné pro plynové, elektrické a sklokeramické. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca.


Vyrobená zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, dlhá rukoväť z odolného plastu. Vhodná pre plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, do mikrovlnnej rúry a do umývačky. Hliníkové i nerezové moka konvičky.


Méně je někdy více – pokud jste milovníky luxusní kávy, stačí mít doma vychytaný kávovar. To ale neznamená, že musí být neskladný a zabírat spoustu místa.

Otváracie hodiny, kontakty a informácie o službách v našich obchodoch. Ak hľadáte práve tieto informácie, ste tu správne. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vybírejte si Džezvy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nové vyhledávání: Nenalezeny žádné výsledky.


Potřebujete jemně mletou čerstvou kávu, vodu a případně cukr. Co arabská země to jiný způsob přípravy, někde se do džezvy přidává kardamom, jinde chilli, vanilka, čokoláda, skořice nebo i šafrán. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Je vyrobena ze žáruvzdorného borosilikátového skla, rukojeť z odolného plastu. Tescoma TEO l Skleněná Skleněná džezva TEO je vynikající pro přípravu tradiční arabské kávy. Rukojeť je dostatečně dlouhá a nepálí, horký nápoj. Je opatrená náustkom pre jednoduchšie nalievanie.


Možno použiť na elektrickom aj plynovom sporáku, sklokeramickej doske aj na indukcii. Materiál: smaltovaný plech.

S každým kouskem lahodné čokolády volně se rozplývající na jazyku vám chceme přinášet nezapomenutelný zážitek. Tescoma sa vývojom a dizajnom kuchynských potrieb zaoberá už vyše rokov! Svoje produkty distribuuje do viac ako krajín celého sveta. Chcete vedieť, či je cena 8. Sortiment sa sústredí na kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tescoma produkty sa vyznačujú skvelým pomerom cena-výkon.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Tescoma sklenená džezva TEO 0. Džezva skleněná Teo Tescoma za akční ceny #128176;. Mestská hromadná doprava a regionálna doprava na Slovensku. Začala výstavba rýchlodráhy od dnešnej Ulice Československej armády, po Triede Slovenského národného povstania a Moldavskej ceste do VSŽ.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky