úterý 24. listopadu 2015

Škrabka na auto s rukavicí

Tato praktická škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. Tato šikovná škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. A kdo se nechce při práci nachladit, uvítá i škrabky s všitou rukavicí.


S výběrem škrabek i dalších doplňků pomůžeme rádi také osobně. Názov výrobku (krajina pôvodu) : Škrabka s ochrannou rukavicou Odporúčaná cena s DPH (Sk) : 10-Naše hodnotenie : Výborné riešenie za priaznivú cenu. Mať ruku v teplej rukavici a súčasne držať škrabku túži asi každý motorista.

S takouto výbavou sme zvládli nával snehu aj bez metličky. Ak Vám mrzne ruka počas ranného čistenia skla, siahnite po našej škrabke s rukavicou. Vďaka nej rýchlo, efektívne a bez zmrznutých rúk oškrabete okno na Vašom aute.


Mrznou Vám ruce, když oškrabáváte v zimě auto ? Navíc v originálním provedení v Santa stylu! A pokud nemáte náladu na Santu, můžete použít škrab. Pracovní nože) Hodnocení produktu:. Nabízíme velký výběr škrabky na auto , v nabídce škrabky na le se smetákem, s rukavicí a další.


Autobaterie Ostrava - abvb.

S touto škrabkou zbavíte auto namrzlého sněhu velice snadno a rychle. Díky tomu, že má škrabka dostatečně dlouhou rukavici se nemusíte obávat, že vám sníh zaleze až pod rukávy bundy. Rukavice je vyrobena z kvalitního nepromokavého silikonu a navíc je potažena kožíškem, který příjemně hřeje. Vám při očišťování auta nebude mrznout ruka. Tento praktický doplněk do auta ocení jistě všichni řidiči, kteří se potýkají s namrzlými okénky.


Půjde také o důmyslný dárek. Zimní škrabka na led s rukavicí , která Vás ochrání před chladem v průběhu čištění Vašeho vozu. Praktická škrabka na auto s rukavičkou. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu.


Autodoplňky na sezonu ☃ Škrabky na led na ManCar. Komfortní škrabka na led s rukavicí oteplenou hustou kožešinkou. Vám pomůže zvládnout každodenní zimní čištění auta, přičemž Vaše ruce zůstanou v teple a suchu. Díky škrabce s rukavicí se nyní zbavíte sněhu, ledu a námrazy z auta rychle a pohodlně. Ruce nám mrznou a bolí a když si sedneme do auta, tak jsou jak v jednom ohni.


Pravě proto Vám na pomoc přinášíme. Zimní sada pro auto - lopata, škrabka s rukavicí , smeták na sníh. Rukojeť škrabky v rukavici s umělou kožešinou.


Autokoberce Gumové autokoberce.

Ideální pro škrabání ledu bez rukavic. S příjemným a hřejivým chlupem. Základní typy škrabek na led a sníh. Klasická škrabka na led – odstraní námrazu.


Shrnování sněhu z auta s ní však není moc praktické. Oproti škrabce s košťátkem bývá levnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky