pondělí 9. listopadu 2015

Autorizovaný servis electrolux

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.


Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery. Nabízíme vám autorizovaný pozáruční servis s garancí použití originálních náhradních dílů.

Pokud během opravy nastane nenadálá situace, jsme vám plně k dispozici a pomůžeme vše vyřešit k vaší spokojenosti. Servisní činnost provádíme na území Prahy a okolí. Poskytujeme servis , prodej a poradenskou činnost pro spotřebiče AEG, Electrolux , Zanussi a ostatních výrobky distribuované skupinou Electrolux domácí spotřebiče.


Spoločnosť Electrolux vám môže s vaším súhlasom zasielať informácie o spotrebičoch, službách, podujatiach a propagačných podujatiach. Tieto informácie sa môžu odovzdávať rôznymi kanálmi: e-mailom, telefonicky, prostredníctvom SMS, poštou alebo na sociálnych sieťach. Chceli by sme vám poskytnúť čo najlepšie zážitky, a preto sa vám tieto oznámenia na základe.


Electrolux servis je firma sa preko godina iskustva u radu kao autorizovani servis kompanije Electrolux sa stručno osposobljenim i sertifikovanim serviserima.

Servisiramo kako kućne aparate bele tehnike, tako i ugostitelskih uredjaja i oprema za perionice. Svakodnevno unapredjivanje poslovanja predstavlja cilj kojem težimo, tako da u. Electrolux koristi kolačiće i razne tehnologije praćenja za optimizaciju web stranice, kao i za promotivne i marketinške svrhe. Ukoliko prihvaćate, anonimni kolačići koristit će se za poboljšanje naše web stranice i usluga. Sadržaj trećih strana se također koristi. Neki se podatci mogu sigurno dijeliti s pouzdanim partnerima.


Vzor záručního listu - autorizovaný servis značek AEG, Electrolux , Zanussi pro Prahu a okolí. Záruční i pozáruční opravy a prodej pro lednice, pračky, sporáky, myčky, chladničky, mrazáky ad. Objednejte si servis velkých spotřebičů za fixní cenu, ke které nebudou účtovány žádné další poplatky a náklady.


Náhradní díly, příslušenství S originálními náhradními díly, příslušenstvím a spotřebním zbožím prodloužíte životnost vašich spotřebičů a vysavačů Electrolux a využijete je na maximum. Servisom a opravou značiek Electrolux , Whirpool, etc. Electrolux will take appropriate technical and organizational measures in line with applicable data protection laws, including requiring our service providers, business partners or professional advisors to use appropriate measures to protect your personal data.


SERVIS Electrolux je firma sa preko godina iskustva u radu kao autorizovani servis kompanije Electrolux. Jsme autorizovaným servisem a prodejci značky Electrolux v Mladé Boleslavi a okolí, při problému se k Vám neotočíme zády! Doprava po Mladé Boleslavi a okolí ZDARMA.


Dokážeme pomoci s výběrem - naše spotřebiče známe nejen z vnějšku.

Ke každému prodanému spotřebiči nabízíme plný servis - dovoz - stěhování - montáž - odvoz a ekologickou likvidaci starého. Společnost Electrolux provádí odpovídající technická a organizační opatření v souladu s příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, včetně požadavku, aby odpovídající opatření k ochraně vašich osobních údajů prováděli i naši poskytovatelé služeb, obchodní partneři nebo odborní poradci. Poskytujeme prodej a poradenskou činnost pro spotřebiče AEG, Electrolux , Zanussi a ostatních výrobky distribuované skupinou Electrolux domácí spotřebiče. Od podlahy po strop a aj namiesto prachovky. Náš nový tyčový vysávač Pure Fsi poradí s každým povrchom v domácnosti.


Vďaka flexibilnej hlavnej jednotke a vyťahovacej hadici s ním môžete vysávať aj prach z nábytku alebo čalúnenia a bez problémov sa s ním dostanete až k stropu alebo pod nábytok. Servis , oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux , Gorenje Máte chladničku značky AEG, Electrolux , Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis ? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. Hlavnou činnosťou je servis malej a veľkej bielej techniky pre domácnosť, predaj náhradných dielov a príslušenstva do týchto spotrebičov. V súčasnosti má firma svoju pobočku v Lipanoch a autorizovaný servis pre vybrané značky v Košiciach. Pre čo najrýchlejšie vybavenie reklamácie odporúčame kontaktovať priamo autorizovaný servis.


Niektoré servisy zaisťujú zvoz zdarma v rámci územia SR, prípadne opravia tovar u vás doma. Ak nenájdete blízky servis v našom zozname, pozrite sa do záručného listu alebo na stránky výrobcu. Objednajte si servis veľkých spotrebičov za fixnú cenu, ku ktorej nebudú účtované žiadne ďalšie poplatky a náklady.


Náhradné diely, príslušenstvo a spotrebný materiál Predĺžte životnosť a využívajte svoje spotrebiče a vysávače Electrolux na maximum s originálnymi náhradnými dielmi, príslušenstvom a spotrebným materiálom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky