čtvrtek 12. listopadu 2015

Skleněné svícny na stopce

Například skleněné svícny na stopce vypadají vznešeně a luxusně, proto se dokonale hodí na svatby, oslavy a jiné významné události. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ať už je Váš vkus jakýkoli, v našem e-shopu si každý přijde na své.

Nabízíme široký sortiment zboží, mezi které patří např. Materiál: sklo, kovBarva: světlounce růžová, transparentníDesignové skleněné svícny s květy na kovové konstrukci budou okrasou ve vašem domu. Veselé světlo skvělě dotvoří každý interiér. Budoucí novomanžele potěší naše široká nabídka svatebních skleniček.


Krásné květiny nejvíce vyniknou v krásné váze. Na našem eshopu najdete skleněné vázy různých velikostí, barev a tvarů z kvalitního a čirého skla od českých i slovenských výrobců. Nevěstám z Ostravy a okolí je možné i zapůjčit za poloviční.

Světlo plápolájící svíčky neodmyslitelně patří k Vánocům. Vyberte si z naší nabídky vánoční skleněné svícny , které vás naladí na tu pravou vánoční atmosféru. Potěšte se čistým jabloneckým sklem s precizním zpracováním! Skleněný svícen na nožce. V ceně poštovného je příplatek za křehké.


Svíčky si zaslouží vkusné stojany a svícny. Umístit do nich můžeme obyčejné i zdobené svíčky. Na výběr jsou stojany ve venkovském i moderním stylu. Velká pozornost je věnována vánočním. Umožňují vytvořit hezké aranžmá a pálit více votivek najednou pro sytější vonný výkon v interiéru.


Svícen na svíčku skleněný Yankee Candle Sunset Orange. Hlídat cenu Přidat recenzi Sada ks dekoračních svícnů na stopce a na čajovou svíčku. Tiffany technika, dekorace na zeď, skleněné svícny.


Svícny mají kouřovou barvu a stříbrný povrch. Během výtvarné dílny vzniknou ze sklenic na stopce svícny ve vánočním duchu zdobené jemnými textilními skládanými aplikacemi.

Společnost Clarisima s. Vám nabízí kvalitní a originální skleněné výrobky a prezentuje výsledky práce českých sklářů, brusičů, malířů a rytců. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie SKLENICE NA VÍNO. Mihotavé světlo svíčky má úžasné uklidňující účinky a vytváří nezaměnitelnou atmosféru , proto by ve vašem interiéru svíčky rozhodně neměly chybět. Milovníci moderního designu však spíše uvítají skleněné svícny.


Když se na takový svícen postaví třeba vonná svíčka, tak dojde k příjemnému uvolnění smyslů. LEONARDO - DESIGNOVÉ BYTOVÉ DOPLŇKY ZE SKLA. Sortiment zahrnuje širokou nabídku nápojového skla, krásných sklenic na víno či sekt v kvalitě křišťál – Teqton, vázy, mísy, svícny a také spoustu dekorací, které dotvářejí styl této německé značky. Produkt Dekorativní svícny na stopce Nuptio ks prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky