pátek 13. listopadu 2015

Zapékací misky malé

Keramické zapékací misky na přípravu suflé, créme brulee či na čokoládový fondant. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Pekáče a zapékací mísy. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Pekáče a zapékací mísy výprodej.


Produkty v akci naleznete v kategorii Pekáče a zapékací mísy akce. Servírovací misky jsou ideální k servírování polévek nebo horkých pokrmů. Lze je vyndat přímo z trouby a ihned servírovat. Jsou odolné do 2°C, lze je používat jako zapékací misky.


Prohlédněte si naši kolekci nádobí do trouby. Vybírat můžete z různých velikostí a stylů, abyste si mohli připravit jakýkoli pokrm. Jídlo navíc můžete servírovat ve stejné nádobě, v jaké jste ho pekli v troubě, takže zůstane déle teplé a navíc nebudete muset umývat tolik nádobí. Krásná pečící forma může ve chvíli, kdy zrovna není v troubě, sloužit jako miska na ovoce či sladkosti.


Rozměry: délka 30cm, šířka. Nabízíme zapékací misky z různých materiálů, ve kterých lze připravený pokrm rovnou servírovat. Zapékací mističky jsou ideální pro přípravu i servírování pokrmů. Využijete je k pečení, zapékání, i skladování. Díky své praktické velikosti skvěle pojmou právě jednu porci dezertu nebo nákypu, takže servírování pro vás bude hračka.


Misky jsou vhodné do mikrovlnné trouby a lze je mýt v myčce. V nabídce máme i další malé zapékací misky a různé velikosti a tvary pekáčů z varného skla. Velmi praktické zapékací misky. Pokud občas pečete muffiny, suflé nebo jiné dobroty, které je vhodné péct každou zvlášť v malé misce, pravděpodobně sháníte praktické zapékací misky z žáruvzdorné keramiky - třeba takové, jaké zde nabízíme. Kupte si jich dostatek, na jeden plech jich nasázíte několik vedle sebe.


Skvělým pomocníkem do moderní kuchyně jsou zapékací misky , s jejichž pomocí můžete snadno vykouzlit spoustu úžasných dobrot. Vybrat si můžete z různých velikostí misek, které se díky. Popis produktu: Představujeme Vám kameninové misky na pečení od společnosti BergHOFF z modelové řady GEM, které jsou vhodné pro použití v troubě při m. Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. Mísa je nejen vhodná na zapékání slaných jídel, ale stejně tak bude efektní na puding nebo nepečený dort s. Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě.


V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Miska zapékací a servírovací smaltovaná, průměr 26cm, výška 8cm, objem 5l, síla materiálu 2mm. Při vhodném zacházení Vám tyto originální smaltované misky vydrží sloužit. Některé zapékací misky mají navíc i víko. Vyberte si přesně takovou, kterou potřebujete.


Zapékací misky malé

Při výběru Vás nic neomezuje, misky se totiž hodí na použití ve všech typech trub. Misky z kvalitních materiálů mají i velmi krásný. Opepříme, osolíme, vše promícháme a odstavíme z ohně.


Do zapékací misky naskládáme brambory, nasypeme na ně směs z pánve, zalijeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme do trouby zapéct při 2°C asi min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky