pátek 6. listopadu 2015

Potravinové dózy

Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Potravinové dózy Cokoli se dá v kuchyni uložit vkusně, prakticky a hlavně přehledně. Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před nečistotami, vlhkostí a hmyzem. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Předností dětských dóz není jen jejich nádherná barevnost, praktičnost a snadná údržba. Do popředí zájmu maminek je staví především zdravotní nezávadnost použitých materiálů. Tescoma PURITY 3dílná sada dóz do mrazničky l. Vybírejte si Dózy na potraviny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Veselé desiatové dózy DINO s motívmi dinosaurej rodinky potom ocenia všetci, ktorí majú doma malých školákov. Super, všetky plechovky v sebe šetrí miesto.


Dózy sú vhodné na uskladnenie v chladničke aj mrazničke. Je možné ich umývať v umývačke riadu aj použiť v mikrovlnném rúre. K tomu účelu slúži potravinové dózy Brabantia, ktoré vďaka hermetickému uzáveru uchovajú potraviny dlhšie čerstvé. Kvalitné výrobky za skutočne perfektné ceny.


Potravinové dózy

Snem každé hospodyňky je mít potraviny vždy po ruce, pečlivě uklizené a připravené ke konzumaci či dalšímu zpracování. K tomu účelu slouží potravinové dózy Brabantia, které díky hermetickému uzávěru uchovají potraviny déle čerstvé. Dózy a krabičky na čerstvé i trvanlivé potraviny. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni.


Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Jsme přesvědčení, že když to bude vidět, tak to sníte. Proto na této stránce nabízíme velký výběr krabiček na oběd z průhledných materiálů jako plast nebo sklo, díky kterým lépe vidíte, jestli jste opravdu dojedli všechno. Máme ale i neprůhledné krabičky: ty jsou zase na sladkosti. Pokud zrovna nejsou potravinové dózy používány, lze je díky promyšlenému designu skladovat společně (v sobě), což se týká jak samotných nádob, tak i jejich víček.


Potravinové dózy

Perfektní pro kompaktní skladování v šuplíku nebo na poličce. Nádoby lze také stohovat, pro maximální efektivitu využitého místa. Z dôvodu mimoriadnej situácie vzniknutej na základe Koronavírusu je možné za dobierku u kuriéra platiť iba kartou, kuriérske spoločnosti nepreberajú hotovosť a vyžadujú bezkontaktný styk. Obľúbené dózy umožnia štýlové skladovanie byliniek, masla, múky aj cestovín a ochránia ich pred nečistotami, vlhkosťou a hmyzom. Prednosťou detských dóz nie je len ich nádherná farebnosť, praktickosť a ľahká údržba.


Do popredia záujmu mamičiek ich stavia predovšetkým zdravotná nezávadnosť použitých materiálov. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Dětské potravinové dózy do školy i na výlety. Ucelený sortiment dóz a krabiček pro uchování potravin a pokrmů a jejich bezpečné přenášení do školy, zaměstnání a na výlety. V nabídce dózy se vzdu.


Plastové dózy na potraviny jsou vhodné na skladování potravin v lednici, které zůstanou déle čerstvé. Můžete v nich uchovávat například zeleninu, ovoce, sýry, salámy, uzeniny nebo maso, oddělit syrové. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. Jste zastánci zdravého životního stylu? Pak jistě uvítáte zdravotně nezávadné dózy na svačiny pro své děti.


Jsou vyrobeny z certifikovaného materiálu vhodného pro použití ve zdravotnictví a farmacii a nesou oblíbený motiv veselé dinosauří rodinky. V ČEM JSOU SVAČINOVÉ DÓZY DINO VÝJIMEČNÉ? Tři praktické dózy v jednom jsou vynikající pro balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky