úterý 24. listopadu 2015

Indesit biaaa 14p x

INDESIT NBIAAA 14P X NBIAAA X SIA (EX) Fridge Glass Shelf Front Trim. Fits the makes and models listed below. Unsubscribe from Frigidere Ieftine Gen? Worldwide and Next Day UK delivery. Celkový objem 330l je rozdělen na 240l chladící části a 90l mrazící části.


Antibakteriální ochrana vnitřních stěn brání tvorbě bakterií a zápachu. Její plášť je vyroben celý z kvalitního nerezu. V mrazničce s objemem l, která je umístěna ve spodní části spotřebiče, naleznete zásuvky a dva zásobníky na výrobu ledu. Jej plášť je vyrobený celý z kvalitného nerezu. V mrazničke s objemom l, ktorá je umiestnená v spodnej časti spotrebiča, nájdete zásuvky a dva zásobníky na výrobu ľadu.


Price Match Promise on Genuine Indesit Spare Parts. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Kombinovaná lednička Indesit volně stojící konstrukce, která zaujme spojením rozumně nastavené ceny, moderní nerezového designu (zpracování z plastu) a nadstandardního objemu. Její celkový užitný objem totiž činí 3litrů a je rozdělen na 2litrů v chladící části a litrů v mrazící. Indesit BIAA 14P X Hűtőszekrény, hűtőgép vásárlás már Ft-tól!


Noční výlety do ledničky vám zpřehlední vnitřní osvětlení a automatické odmrazování usnadní práci s čistěním. Umístění tohoto volně stojícího spotřebiče je libovolné díky zaměnitelnému otevírání dveří. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


INDESIT BIAAA 14P X najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Mechanické ovládanie umožní regulovať teplotu. Looking To Revive Your Indesit ? Explore Our Full Range Of Spare Parts Today! Shop Our Selection of Fridge Parts.


Find the Right One for You! High Quality, Low Price. Ieškai internetu pigiau? Free Shipping Available. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Indesit offer a range of different types of built-in, integrated and freestanding fridges including, table top fridges , double-door fridges and fridge freezers to name a few. Are you looking for energy efficient appliances? You can further browse through the various. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Moderný vzhľad kombinovanej chladničky s mrazničkou značky INDESIT zaručuje nerezová oceľ, z ktorej je vyrobená. Objem chladničky je 2litrov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky