pondělí 9. listopadu 2015

Smaltování na zakázku

Výroba smaltovaného nádobí, zejména smaltovaných hrnků na zakázku. Nabízíme smaltované hrnky všech možných barev a tvarů. Na upravený povrch se aplikuje základní a krycí smalt, který se velkým žárem v peci roztaví v souvislý sklovitý povlak a přilne pevně na kov. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Ceník Ceny zakázek jsou kalkulovány individuálně, podle konkrétních požadavků.

Cena je závislá na složitosti grafického návrhu, počtu použitých barev, počtu objednaných kusů a na technologii výroby (šablonování, sítotisk, litografický obtisk, apod.). Pokud potřebujete s montáží smaltované cedule poradit, neváhejte se na nás obrátit. VYROBIT UMÍME TÉMĚŘ COKOLIV.


Cedule může mít libovolný tvar a může být rovná, vypouklá. Dekorace a výroba smaltovaných výrobků Zabýváme se dekorací smaltovaných výrobků, výrobou smaltovaných c. Vyrábíme veškeré smaltované cedule, uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Smaltované výrobky na zakázku.


Renovace litiny – smaltování na zakázku.

Retro styl hýbe současným světem a nezaměnitelný vzhled i materiál Plecháčků se opět těší nebývalé oblibě. Vyberte si z pestré nabídky i vy. Umíme i kresbu tužkou na papír, reprodukce a pokud vám ani tohle nestačí, tak nás kontaktujte.


Novinkou je kresba karikatur od kreslíře. Portrét na zakázku od skutečného umělce. Na Vašem obrazu bude pracovat renomovaný umělec či umělkyně, a svým podpisem stvrdí kvalitu díla. Budete vědět, od koho máte obraz. Kvalita, luxus, jedinečnost.


Takto by se daly charakterizovat smaltované odznaky. Jsme výrobce odznaků s dlouholetou tradicí a zkušenostmi. Pro smaltování se nejlépe hodí odznaky odlité z cínové slitiny. Tyto odznaky je možné barvit libovolným počtem barev. Najdete zde něco málo o Evě, stručné informace o používané technologii a katalog s ukázkami jejích výtvorů.


Pokud máte zájem se na něco zeptat, objednat si některý ze šperků z katalogu, nebo si nechat vyrobit nějaký smalt na zakázku , neváhejte se ozvat e-mailem nebo navštivte náš E-OBCHOD. Reklamní smaltované plechové cedule přímo od českého výrobce. Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu, plechu či hliníku pro vnitřní i venkovní použití.


Znáte je z ulic a náměstí, z obecních a městských radnic, ze spolků, klubů a soukromých pozemků, z firemních značení a log i jako cedule s heraldikou nebo žertovné s nápisy a obrázky.

Ručně či sítotiskem malované obklady. Akce Na objednávku - dodání až týdnů Původně: 1Kč. Nabídka Sortiment našich výrobků je velmi široký. Nenajdete-li požadovaný výrobek přímo v nabídce, kontaktujte nás a uvidíme, co pro Vás můžeme udělat.


K vypálení stačí elektrická trouba, nebo plotýnka a teplota okolo 1°C. V tomto oddělení najdete plechové cedule , které jsou zhotoveny na zakázku dle vaší předlohy již od kusu a motivu. A cedule reklamní a nostalgické, vyrobené klasickou metodou. Vyobrazené cedule jsou ihned k odběru.


Na zakázku vám vytvoříme smaltované cedule všech možných velikostí, tvarů a rozměrů. Plecháčky se pyšní svou odolností a jsou vhodné na všechny druhy ohřevu (vč. indukce). Jsou zdravotně nezávadné a hlavně kovuvzdorné. Plecháčky nabízíme v různých barvách a vyrobíme Vám jakýkoliv design na míru.


Používají se především pro reklamu na zboží, snad nejznámnějším provedením jsou reklamy na pivo, či coca-colu. Podobným způsobem můžeme „zvěčnit” i Vás, Vašeho lidského i zvířecího miláčka, nebo třeba celou rodinu. Podmínkou je dodání kvalitní fotografie a smíření se s cenou o 1až 30- Kč vyšší. D tisk na zakázku do druhého dne.


Luxusní a ručně šité řemínky na hodinky. Nabízím kresbu na zakázku - nakreslím portréty dětí, prarodičů, partnera, rodinný portrét nebo krajinu či domácího mazlíčka dle Vámi zaslané fotografie. Kresba či malba na profesionální úrovni je vhodným dárkem pro různé příležitosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky