pondělí 23. listopadu 2015

Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta

Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta lze zako. Vynikající pro rozválení marcipánu nebo cukrářských potahovacích hmot na rovnoměrnou tloušťku 1. Bez distančních kroužků používejte jako kla. Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta.


Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání. Tak co, jaký je to pocit. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hliníkový váleček s nepřilnavým povrchem je nejlepší válec pro kuchyně, protože umožňuje tvorbu i velmi tenkého těsta bez rizika potrhání a udělaní díry.


Nastavitelný váleček pro moučníky od Gefu vám pomůže navíc snadněji ovládat očekávanou tloušťkou těsta. Pak je nutné si mnohaletou. Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu.


Unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Ale pootočením válečku můžete vyválet těsto i bez využití těchto zarážek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tescoma Válečky na těsto do vaší kuchyně. V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný?


Dál už hledat nemusíte! Externí: Šneci listového těsta : slaný závin z lístkového těsta. Kuchyňské válečky) Hodnocení produktu: (recenzí). TESCOMA váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jako nový, koupený v lednu, se zárukou z Alzy. February at 2:AM. Zoo zvířátka - 25-Dravec.


Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm. Popis: Prodám váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta. Váš nábytkový vyhledávač Kategorie. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Příprava a zpracování těsta. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. S tímto pomocníkem budou totiž výsledky perfektní hned na první pokus.


Nejste profesionální cukrářka, zkušená domácí pekařka, ale přesto chcete péct se zaručeným výsledkem? Krásný váleček na těsto DELÍCIA, který vám hravě pomůže vykouzlit krásně velké, rovnoměrně tenké těsto přesně podle vašich představ. Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit. Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce.


Společnost CookTrade s. Mladé Boleslavi, byla založena s jediným cíleNaplňovat naše české domácnosti kvalitními českými výrobky značky tescoma. Josef Hájek a CookTrade s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky