čtvrtek 5. listopadu 2015

Damascénské nože

Damaškový nůž je čestný dárek pro každého muže! Nyní již konečně není otázkou drahých cen! Dopřejte luxusní damaškové nože za jedinečnou cenu svým nejbližším! Nože z damascenské oceli.


Zde najdete nože z damašku renomovaného výrobce Swityf, které jsou složené z vrstev damascénské oceli, a japonské nože firmy Tojiro, obsahující vrstev damašku.

Výroba nožů z damascénské oceli Ahoj. Všichni, kdo máte rádi nůž dobře padnoucí do ruky, pracovní nůž do lesa, na rybařinu nebo prostě jen tak, vítejte na mých stránkách. Damascénské , damasténské, damaskové, damasteel.


To vše jsou možné názvy pro damaškové nože. Jedná se o luxusní nože s krásnou a dekorativní kresbou na čepeli. Jednoduše řečeno je damašková ocel složena ze dvou či více různých ocelí různých vlastností, které jsou mechanicky spojeny v jeden celek. Hlavní sortiment tvoří ruské nože vyrobené z damaškových ocelí s použitím technik řemeslné malovýroby, jejichž tradice se počítá na stovky let.


Máme klasické lovecké nože , exkluzivní damaškové nože , zavírací damascenské nože.

Vše je vyráběno s láskou a péčí pro vás. Možnosti vzorů damascenských nožů jsou dnes prakticky nekonečné. Sběratelské nože pro náročné.


Naše společnost se zabývá prodejem nožů. Zaměření především na damaškové nože , zavírací nože , kapesní nože Böker, Solingen, Victorinox. Zavírací nože , kapesní nože , nože s pevnou čepelí. Stručné video prvního pokusu o damaškový nůž. Provizorní podmínky a neznalost je ve videu prokazatelná, proto prosím berte toto video s nadhledem, je tam spo.


Výborné vlastnosti nejsou jedinou výhodou damascénské oceli. Každý takový obrazec je zcela originální, těžko bychom hledali dva na vlas stejné nože. Kování svářkového damašku je něco, co dává mému životu smysl. Je v tom kus kouzla: Z pár kousků plíšku vytvořit tak nádhernou věc, až se srdce svírá radostí.


RAN je tvořena jádrem ze super oceli VG 1 která se skládá z kobaltu, molybdenu, vanadu a uhlíku. Přes toto město byla kdysi tato ocel dovážena. Její charakteristickou vlastností jsou zvláštní vzory, tzv.


V našem internetovém obchodě nabízíme různé nože s čepelí z. Originál nejvyšší kvality.

Vyberte si z nabídky ručně vyrobených nožů z damascénské oceli. Japonské nože nalézají celosvětové uznání a společnost Yaxell patří mezi pět největších výrobců nožů na světě. Damašky“ jsou často s osobou svého majitele spojené hlubokou osobní vazbou.


Nejčastěji buď na opasku, nebo v kapse svého vlastníka jsou denně připraveny sloužit, a taky slouží, k nejrůznějším denním potřebám svého pána. Veškeré naše damaškové nože jsou výhradně vyráběny ručně! RANGER je ve tvaru šipky, má široké ostří pro praktické všestranné použití.


Horní strana čepel je zdobena výbrusy. V této kategorii najdete výběr loveckých nožů. Kapesní nože v damaškovém provedení se mohou pochlubit tou nejkvalitnější čepelí, která vás ohromí svou odolností.


Je vyrobena z různých vrstev několika typů oceli. V nabídce naleznete jednoduché, klasické, ale i elegantní a luxusní kapesní nože. Každý si tak může vybrat ten pravý dle svého gusta. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Tato ocel je výjimečná svou specifickou vnitřní strukturou, kde se střídají dvě či více vrstev různých druhů ocelí nebo jiných kovů. Všechny vrstvy damaškového nože jsou vzájemně důsledně a stabilně propojeny, nejčastější metodou tohoto spojení je tzv. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi, velmi tvrdá (61±HRC, uhlíku, kobalt) a drží nůž trvale ostrý. Každý nůž této řady byl pečlivě navržen japonskými mistry mezi kováři z města Seki.


Krásu těchto japonských nožů podtrhují dokonalé rukojeti z ořechového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky