pondělí 16. listopadu 2015

Servis kávovarů delonghi

Check Out Delonghi on eBay. Fill Your Cart With Color today! Dlouholeté zkušenosti s pozáručními opravami kávovarů předních výrobců Vám zaručí kvalitu provedené opravy. Pozáruční opravy a servis kávovarů DeLonghi pro ČR - opravy automatických kávovarů DeLonghi ESAM, ECAM, ETAM, EPAM,Magnifica, PrimaDonna, Perfecta, Intensa.


Služby Naše společnost se specializuje na kompletní záruční servis kávovarů značky DeLonghi a pozáruční servis ostatních výrobců. Provádíme servis kávovarů nejen těchto značek a nejn v Praze.

Naším cílem je zajistit servis kávovarů v co nejkratším čase za rozumnou cenu. Servis provádíme do pracovních dnů. Dopravu zajišťujeme zcela zdarma odkudkoli z České republiky. Takové služby najdete pouze u nás. Záruční servis kávovarů DeLonghi.


Rozbitý kávovar nemusíte reklamovat u prodejce, stačí ho přinést anebo zaslat k nám - příjem a výdej zakázek. Kávovar je denně používaným zařízením, což přináší jeho postupné opotřebení a po čase doporučujeme komplexní servis , výměnu těsnění a vyčištění a bude připraven Vám sloužit ve stavu téměř nového kusu. Taková oprava se doporučuje každé 3-roky.


Prodej náhradních dílů a příslušenství značek.

Free Shipping Available. Delonghi Pravidelná údržba kávovaru Delonghi výrazně zvyšuje kvalitu připravované kávy a dále prodlužuje jeho životnost. Naši technici provedou údržbu kvalitně a rychle přímo u Vás v kanceláři či domácnosti.


Zajišťujeme profesionální servis kávovarů pro domácí i profesionální využití, servis domácích spotřebičů, nápojové techniky a vybavení cukráren i restaurací. Jsme také autorizovaným a certifikovaným servisním střediskem kávovarů DeLonghi. Ke všem námi nabízeným kávovarům dodáváme originální náhradní díly. U kávovarů značky JURA Professional poskytujeme v záruční době servis okamžitě od potvrzení objednávky servisu. U ostatních značek je tato lhůta 30.


Jsme autorizovaný servis kávovarů DeLonghi. Pokud chcete Vašemu kávovaru prodloužit životnost a minimalizovat. Zajistěte si váš kávovar servis ještě dnes. Poskytujeme pozáruční servis kávovarů všech značek. DeLonghi ‚ Krups‚ Jura‚ AEG, Sie.


Opravy a servis kávovarů. Našim klientům se snažíme nabídnout maximální komfort v oblasti oprav a servisu kávovarů. V rámci našich služeb proto nabízíme zakoupení čistících a odvápňovacích prostředků ke kávovarům všech značek.


Náš servis má povolení na prodej veškerého nabízeného sortimentu. Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary, kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba.

Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do. Doba potřebná k provedení servisní údržby kávovarů DeLonghi je hodiny. Delonghi provádíme zpravidla ve stejný den příjmu do servisu. Doporučujeme provést pravidelnou servisní údržbu automatického kávovaru DeLonghi nejméně 1x za rok.


Stejně žádný takový nenajdete. Autorizovaný servis kávovarů. Váš čas jak jen to jde. DeLonghi - záruční a pozáruční servis , prodej náhradních dílů.


JSME PROFESIONÁLOVÉ Jsme specializovaná firma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky