pátek 27. listopadu 2015

Krabičky na korálky

Platba za objednávky je možná pouze Online kartou anebo bankovním převodem. Krabičky a dózičky na korálky. Organzový pytlíček - x mm. Box na korálky - 1x 1x mm.


Krabičky na korálky

Velikost a počet oddělení si můžete jednoduše nastavit vyjímatelnými přepážkami. Minimální počet oddělení je maximální (vyjímatelných přepážek v krabičce). Celkové vnější rozměry krabičky 1x 1x mm, minimální rozměr jednoho oddělení x mm, maximální. Celofánové sáčky a kartičky.


Potom ste určite narazili na otázku, do čoho svoje výtvory zabaliť, aby pôsobili viac profesionálne. Keďže tento drobný problém dobre poznáme, rozhodli sme sa vám ponúknuť lacné a pritom veľmi efektné riešenie. Box, organizér, krabička na korálky a komponenty. Nádražní 83 Pelhřimov. Pak jste jistě narazili na otázku, do čeho své výtvory zabalit, aby působily více profesionálně.


Krabičky na korálky

Milujete korálkování a tvoříte šperky a bižuterii pro sebe i své blízké? Jelikož tento drobný problém dobře známe, rozhodli jsme se vám nabídnout levné a přitom velmi efektní řešení. Bižuterní návlekový materiál. Bez nich by to zkrátka nešlo. Výběr šňůrky, na kterou pak korálky navlékáme, může být na první pohled hračka, podíváte-li se ale pozorně na naši nabídku sortimentu, zjistíte, že máte celou řadu možností a že je z čeho vybírat.


Plastové krabičky , organizéry na šroubky, matky, bity, korálky a drobné součástky. Prečo práve České korálky. Snažíme sa o maximálnu spokojnosť.


Vítáme Vás na stránkách Livo spol. Návlekový Materiál - Kordy. Kleště - Nářadí - Pomůcky. Korálky - Krystaly - Minerály. Výroba Ocelových Komponentů.


Plastové podložky a krabičky můžete použít pro vystavení např. Nabízíme také předváděcí plata nastříkaná elektrosametem. Elektrosamet platům dodává luxusní vzhled pro perfektní prezentaci výrobků.


Krabičky na korálky

Bližší informace ohledně dopravy zdarma naleznete v sekci Doprava a platba. Zasíláme i na Slovensko! Prosím, použijte minimálně 3. Formy na mydlá,sviečky,plastové kelímky a obaly.


V korálkových boxech naleznete širokou škálu barev a typů korálků dle vašich představ. V boxech se nachází voskované perly, praskané a matné korálky všemožných barev a valikostí. Jakmile obsah krabičky spotřebujete, box vám poslouží jako plastový pořadník pro jakékoliv další korálky či komponenty.


STUŽKY, DEKORAČNÍ OČI, SKLENĚNÉ KORÁLKY , VELKODÍRKOVÉ KORÁLKY. I letos nás najdete na Černé louce kde se bude konat další ročník KREATIV OSTRAVA. Všem přejeme krásné dny a těšíme se na Vaší návštěvu.


PAPÍROVÉ KRABIČKY A SÁČKY na šperky. Lze na ni zavěsit náhrdelník nebo náramek. PŘIPRAVUJEME - SLEVY od 3. Připravujeme další slevu procent na vybrané křišťálové doplňky Swar 08.


V téhle kategorii najdete plno různých typů korálků, které jsou různě upravené. Velmi populární jsou skleněné korálky Estrela NEON. KABOŠONY, KOVOVÉ KORÁLKY , LUREXOVÉ NÍTĚ, OZDOBNÉ SPÍNACÍ ŠPENDLÍKY, KAPLÍKY, AMERICKÉ ZAPÍNÁNÍ. POLYSTYRENOVÉ VÝSEKY, FLITRY, předlohy MANDAL v nových velikostech, menších jako přáníčka, nové barvy písků.


Nově přibyly: na Vámi vyrobené špeky krásné KRABIČKY. Stříbrné přívěsky na náramek Pandora mají stejný průměr, jako originální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky