pondělí 23. listopadu 2015

Skladač prádla

První video z obchodu, kde jsem nedávno začal prodávat - Gadget IT. Tahle videa točím jednak proto, abych svým přátelům a známým ukázal kde dělám a také prot. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Premium Loading. Skip trial month free.


Deska na rychloskládání oblečení: Skládání čistých triček je sice nenáročné, ale tááák nudné a zdlouhavé. Skládače LACO jsou určeny pro automatické podélné skládání prádla v rámci žehlení. Jsou připojitelné ke každému žehliči s průchozím výstupem.


Umožňují automatické skládání prádla až ve třech podélných skladech různé délky a to až ve 4. Predám nepoškodený, ani raz nepoužitý a ešte stále od novoty zabalený skladač prádla (doska na skladanie prádla ). Dôvod predaja: ako už bolo spomenuté vyššie, tento skladač prádla nepoužívam, a táto skutočnosť sa v najbližšej dobe meniť ani nebude. Funguje to tak, že na plošinu v horní části stroje pověsíte jednotlivé kusy prádla a mašina si je pomocí dvou ramen vtáhne dovnitř. Pak je sestava robotických ramen různě překládá, až z nich vytvoří úhledně složený kousek. Složení celé várky trvá jen několik minut.


Naše firma nabízí služby praní prádla pro soukromé osoby, restaurace, hotely, zdravotní zařízení, vojenské útvary či firmy. Provádíme čištění a údržbu všech oděvů a také čištění koberců. Jsme schopni vyhovět požadavkům všech skupin zákazníků.


Nabízíme i další služby jako např. Pre niekoho len zbytočnosť, ktorú vymysleli na zarábanie na lenivcoch. Pre iných zas praktický nástroj na šetrenie času. Takto sa dajú označiť v podstate všetky domáce spotrebiče.


Tie robotické ešte viac. Najnovšie k nim pribudne automatický skladač bielizne. We use own and third-party cookies to improve the service and obtain statistical information about browsing habits. If you continue browsing, it is considered that you accept its use. Skládač triček - skládá trička, košile, svetry, ubrusy,.


Zabýváme se prodejem, servisem i instalací prádelenské techniky pro hotely, penziony, domovy důchodců, nemocnic, komerční prádelny atd. DRM je v provedení s ručním vkládáním prádla. Tato ekonomická verze má minimální nároky na prostor. Kompaktní tryskové skladače modely FL Skladač prádla FL je koncipován pro rychlé a přesné skládání rovného prádla jako prostěradla, lůžkoviny, ubrusy, nemocniční prádlo.


Je kompaktní a prostorově úsporný. Sériový skladač “Smarty”pro malé a střední prádlo. Perfektný skladač prádla , fantastický nástroj na expresné jednoduché skladanie oblečenia.


SMARTY MINI : 5x 6mm. Poriadok v šatníku za pár sekúnd. Vyzrajte na hory vypraného prádla a ušetřete místo ve skříni s vychytaným pomocníkem – skládačem triček.


Pomocí něj složíte jakékoli triko, košili nebo mikinu pouhými jednoduchými kroky. Domů vám ho navíc dovezou úplně zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky