pondělí 9. listopadu 2015

Krabička na din lištu

Chcem dostávať informácie o zľavách a akčných ponukách Ak nechcete aby Vám unikli informácie o novinkách, zľavách a akčných ponukách, dajte nám súhlas na ich zasielanie. Krabičky na DIN lištu , krabicky. Je určena pro montáž na DIN lištu , kde se zajišťuje malým posuvným jazýčkem. Vrchní díl má otvor s červeným plexi štítkem.


V programe SOS electronic sa nachádza aj zaujímavá krabička Z10x. Je to lacnejší súrodenec krabičiek renomovaných firiem, ponúkajúcich krabičky na DIN lištu. Práve toto ju predurčuje na ukrytie zariadení určených pre montáž do celkov ako sú napr.


Samozrejme využitie nájde všade tam, kde používate DIN lišty. Jej jednoduché prevedenie umožní voľne. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Na dotaz 7Kč Detail.


Popis: Čtyřmodulová krabička se skládá ze dvou dílů, které sestavíme a sešroubujeme čtyřmi vruty. Balení neobsahuje bočnice! Plastová krabička pro PCB na. DIN krabička pro Raspberry Pi 4B.


Pro snadnější orientaci v produktové řadě krabiček CEMVám přinášíme přehled vhodných svorkovnic k jednotlivým krabičkám. Dvoumodulová krabička se skládá ze dvou dílů, které sestavíme a sešroubujeme čtyřmi vruty. Standardně se vyrábí v barvě.


Integrované vodicí lišty a distanční sloupky pro svislou a vodorovnou montáž PCB. S vylamovacími otvory pro kabely. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Skladem Novinka DOPRODEJ TOP produkt Výrobce. KRADEX (3) Mechanický prvek. Ovladače pro Windows si můžete stáhnout na stránkách výrobce.


Rychlá montáž všech přístrojů BONEGA pouhým zaklapnutím. This feature is not available right now. Please try again later. BUD INDUSTRIES products.


Samozhášivá 12-ti modulová krabička na DIN lištu s vylamovacími otvory pro svorkovnice se skládá ze dvou dílů, které jsou spojeny zacvakávacími drážkami. Horní stranu krabičky lze doplnit o průhledný plastový štítek. DPH 2€ s DPH 3€ s DPH. Modulární plastová krabička pro montáž na DIN lištu.


Výhodou této krabičky je příprava na komunikaci po sběrnici – konektory pro komunikaci jsou fixovány přímo v DIN liště. DIN Montážní Lišta, Montážní Klip na DIN Lištu , Kolejnice DIN Lišty, 37. Druh Příslušenství: Montážní Klip na DIN Li. You are browsing the website for customers from.


Univerzální držák na DIN - lištu pro hliníkové krabičky. Hliníkový držák pro uchycení hliníkových krabiček na standardní TS DIN - lištu. PHOENIX CONTACT na DIN rozměr asi necelých 150mm x 75mm, výška s plexi 60mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky