čtvrtek 5. listopadu 2015

Japonské sushi

Suši (sushi, japonsky 寿司) je jedno z nejznámějších jídel japonské kuchyně. Většina lidí si pod tímto pojmem představí zejména syrové rybí maso s rýží, ale suši je především vařená rýže spojená se speciální sladkokyselou omáčkou sušinoko připravenou k tomuto účelu. Vítejte v japonské resturaci Sakura Sushi.


Jsme první čistě japonská restaurace na Mělnicku. Naším cílem je nabídnout Vám jedinečný gastronomický zážitek a zprostředkovat Vám atmosféru dálného východu.

Rybí restaurant Koishi přináší na gurmánskou mapu Brna zážitkovou gastronomii. Tak se podívejte, jak to dopadlo a pěkně se spolu se mnou. Japonské Sushi Suši (sushi) je jedno z nejznámějších jídel japonské kuchyně. Najlepšie japonské reštaurácie v Bratislave, Slovensko: Pozrite si recenzie japonských reštaurácií v Bratislave na Tripadvisore a vyhľadávajte na základe ceny, polohy a ďalších kritérií. Suši se může zdát velmi složité na přípravu, ovšem opak je pravdou.


K přípravě suši vám bude stačit několik speciálních ingrediencí, které již dnes koupíte na každém rohu. Nudlové a miso polévky patří v Japonsku mezi oblíbenou svačinku či lehký oběd.

Velmi rychlá příprava, výborná chuť. Kupte u specialisty na japonské zboží! Restaurace Sakura Sushi si vedle kvality nabízených jídel zakládá na příjemném prostředí inspirovaném tradiční japonskou architekturou vkusně doplněnou o prvky moderních restaurací mezinárodního střihu. Naším cílem je, aby jste se cítili co nejlépe a mohli si tak skutečně vychutnat servírované delikatesy japonské kuchyně. Správná prezentace může dobré jídlo povýšit na delikatesu.


Při servírování sushi a japonských pokrmů obecně na prezentaci velmi záleží - vyberte si proto kvalitní kameninový či keramický tác a nechejte svůj lahodný pokrm vyniknout! Teď nigiri sushi : v namočených dlaních vytvoříme malé válečky rýže, potřeme wasabi pastou a navrch dáme plátky syrové ryby, kterou potřeme slabou vrstvou sójové omáčky. Ke každé porci sushi připravíme trochu nakládaného zázvoru a podáváme. Dnes asi v České republice neexistuje nikdo, kdo by alespoň jednou neslyšel o sushi.


Toto tradiční jídlo z Dálného východu už si totiž našlo neodmyslitelně cestu i do tuzemských restaurací a domácností. Prečo je Sushi vhodné Aj pre vás? Sushi je tradičné japonské jedlo, ochutená ryža, ktorá sa podáva so surovou, alebo marinovanou rybou, darmi mora a zeleninou.


Nabízíme sushi , ale i další tradiční japonské předkrmy,. Sakyo Sushi je vzdušný, tichý, klidný prostor vyzdobený v asijském stylu obohacenou asijskou kulturou, zejména sushi , zajištěný bezpečném a hygienickém mistři z Japonské restaurace s více než let zkušeností v realizaci Sushi , kuchyně s pozorný servis stylem, ohleduplný a profesionální. Running sushi je proto ve stylu all you can eat, tedy snězte, kolik můžete.

Sushi (suši) je specialita japonské kuchyně složena z vařené rýže například s kouskem avokáda nebo ryby, zabalené v plátku řasy. Kromě běžného sushi maki Vás neminou ani další druhy sushi , losos nebo krevety. Stránka určená milovníkům sushi , ale i zvědavcům, kteří se chtějí dozvědět, co se skrývá za fenoménem pokrmu, který způsobil ve světě hotový boom. Typické japonské sushi ? Prostě úplně něco jiného než v Česku! Reklama - Zjistit víc Přeskočit reklamy Přeskočit reklamy Přeskočit reklamy za 5. Pravý sushi bar jak má se patří!


Stavte se na pravé originální kousky sushi dělané pravými mistry. Vyzkoušejte tradiční Miso polévku či specialitu jako je grilovaný mečoun! Restaurace se specializuje taky na japonské a rybí pokrmy všeho druhu, navíc u všech ryb můžete mít jistotu, že jsou naprosto čerstvé. Největší výběr japonských potravin v ČR!


Japonské sladkosti, čaje, suroviny na Sushi , Okonomiyaki, Tempuru, Yakisoba, a spousta dalších skvělých a autentických surovin!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky