pondělí 9. listopadu 2015

Eta spesso 1015

A výsledek vás mile překvapí. Výkon spotřebiče si regulujete sami. Jednoduše otočíte kulatým ovladačem rychlosti a podle potřeby si nastavíte tu požadovanou. I přes svůj vysoký výkon má Eta Spesso sympaticky tichý chod. Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly.


Příslušenství pro mixéry a š. Díky nerezové noze můžete mixovat i horké pokrmy. Mixér se velice dobře drží a také má tichý chod. Produktové video ŽELEZNÉ SVALY A SKVĚLÝ VÝKON - TYČOVÝ MIXÉR SPESSO Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají kvalitně a rychle. Díky konstrukci motoru (DC), který drží otáčky i při tom největším zatížení, pro vás máme borce, který bude držet krok s vaším vařením. Luxusne spracovaný a nadštandardne vybavený ponorný mixér českej značky Eta.


Tá si ich kvalít prístroja dobre vedomá, a preto na neho sama poskytuje mimoriadna záruku roky, ktorá platí pre motor prístroja. Mixér je pritom celý vyrobený z kovových materiálov, takže pôsobí elegantným dojmom a navyše je. Ponorný mixér od českej značky ETA , ktorý si vďaka výkonnému motoru (7W) poradí aj s veľmi náročnými činnosťami, ako je napríklad sekanie ľadu. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vďaka nerezovej nohe môžete mixovať aj horúce pokrmy. Mixér sa veľmi dobre drží a tiež má tichý chod. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky na motor. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve. Vyrobený iba z kvalitných materiálov. Prevedenie v nerezovej oceli.


Možnosť regulácie otáčok. Spojka ponorného mixeru Sencor SHB. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Tyčový mixér ETA Spesso s nerezovým mixérom a plynulou reguláciou otáčok a výkonný DC motor s príkonom 7W. Len tie najlepšie tyčové mixéry šľahajú kvalitne a rýchlo. Vďaka konštrukcii motora (DDC), ktorý drží otáčky aj pri tom najväčšom zaťažení a výkonu 7W, pre vás máme borca, ktorý bude držať krok s vaším varením. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


The ETA Lento , combined with maximum number of rotational spee is an indispensable kitchen helper, which will egg whites or heavy cream.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky