úterý 10. listopadu 2015

Forma na vafle

Z těsta stačí vypustit cukr, přidat špetku soli, upéct, přidat sýr, zeleninu a slaná svačinka je na světě. Menší, větší, sladké i slané! Formy na vafle lze zakoupit ve. FORMA NA VAFLE - VELKÉ SUŠENKY. Upečte si domácí vafle z ověřených surovin.


V silikonové formě na pečení DELLA CASA je připravíte snadno, rychle a se zaručeným výsledkem.

V čem jsou formy na pečení DELLA CASA výjimečné? Silikonová forma , která je odolná proti velice nízkým i vysokým teplotám. Jednoduše v ní připravíte až vafle o velikosti 12. Vafle se sice dají i koupit, ale s čerstvými domácími vaflemi se prostě srovnávat nedají.


Záleží jen na vaší chuti. Vafle slepujeme marmeládou,krémem,atd Tento recept na vafle je jednoduchý a vafle jsou moc dobré. Pokud děláte vafle poprvé, nahřejte důkladně vaflovač a na rozpálenou plochu vaflovače nalijte do středu těsto a stěrkou rozetřete po celé ploše. Těsta nedávejte moc protože dost nabude.


Tak právě jsem dodělala poslední kousek.

Musím pochválit,je to opravdu labůžo. Potřela jsem třešňovou marmeládou,navrch šlehačku a pocákala pikaem. Přítel byl nadšen a pěl ódu jak neskutečná dobrota to je. Vzhledem k tomu,že miluje sladké a tímto zcela dosáhl svého uspokojení,tak dnes. Vafle ideální k servírování se zmrzlinou a ovocem.


Pokrmy v silikonových formách lze snadno vyklopit. Vynikajúca na prípravu domácich vaflí, upečené vafle možno ľahko vyklopiť. Vyrobenáz prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, odolná do 2°C.


Jestli chcete vafle křupavé, musí se chladit na mřížce. Forma nepripaľuje, dobre sa čistí, je skladná. Těsto jsem oproti receptu upravila tak, že místo oleje jsem použila rozpuštěné máslo a vejce jsem zredukovala na 1ks, což samozřejmě znamená že se musí dát více mléka, cca 200ml nebo i více, prostě dost husté těsto ale aby se dalo lít. Pečte bez promazávání formy - s menším obsahem tuku.


Forma je skladná, odolná a skvěle vede teplo. Je v ní možné najednou připravit kusy vaflí, těsto se nepřipéká. Snadně ji opláchnete i umyjete v myčce nádobí. RECEPT Z PŘEBALU Ještě jednu věc budu testovat – výrobce přidává k formě dva recepty na sladké a slané těsto.


Protože je po koupi výrobku bude řada z vás zkoušet, rozhodla jsem se zjistit. Tieto stránky používajú súbory cookie.

Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Forma v krásném zlatém provedení slouží k výrobě tradičních belgických vaflí. Nepřilnavost silikonu oceníte při dezertech s velmi členitým povrchem, jakým jsou právě vafle. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma forma na vafle. Ušetříte tak čas i peníze.


Vafle vhodné k podávání na klacku s čokoládou, sirupem nebo cukrem moučkou. Klacíky jsou taky dostupné v naší nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky