středa 11. listopadu 2015

Tescoma keramický nůž

Porcování čerstvého ovoce a zeleniny si v domácí i profesionální kuchyni zaslouží patřičnou pozornost a péči. K čerstvým bio potravinám jsou nejšetrnější nože s keramickou čepelí. Předvánoční novinky jsou krásné a mají výkon Krásné keramické difuzéry a aromalampy na vonný vosk, výkonný a tichý mixér, dokonalý kontaktní gril, noblesní šálky na espresso nebo chytrý pekáč na kuře s přílohou. Perfektně naostřené je udržíte pravidelným dobrušováním ocílkou.


Nůž je vhodný ke krájení všech druhů potravin díky použitém. Nože s keramickou čepelí. Připravte si své oblíbené ovocné a zeleninové. Jsou ideální zejména pro přípravu dětských a dietních pokrmů apod. Univerzální kuchyňský nůž vynikající zejména pro krájení a porcování čerstvého ovoce a zeleniny.


V čem je nůž s keramickou čepelí VITAMINO výjimečný? VITAMINO neničí cenné vitamíny a nutriční látky obsažené v čerstvém ovoci a zelenině. Skvěle je doplňují praktické krájecí desky různých velikostí a tvarů z masivního dřeva i špičkového plastu.


Kvalitní nože jsou základ. Během minuty a půl se vám stručně představí. Každý měsíc přinášíme nové nápady nejen do kuchyně!


Prohlédněte si svěží vychytávky, chytrá řešení a inovace, které přijdou vhod. Tányérok, bögrék, kis tálak és tálak. Fűszertartók és fűszerőrlők.


Tescoma keramický nůž

Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Na potraviny sa musí pekne zostra.


Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. TESCOMA je samozrejmosťou.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Zde se nacházíte: Heureka. Tescoma - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz.


Nůž na salát Presto je vyroben z vysoce kvalitního plastu a je vhodný do myčky. Veškeré informace o produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jedině pokud chceme docílit tvaru čepele jako má nůž na nudle, potom nemusíme upravovat originální tvar ostří.


Keramický nůž před opravou vylomeného stří. Detail čepele keramického nože před broušením. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky