čtvrtek 12. listopadu 2015

Elektrický bublifuk

V naší nabídce naleznete nejen dokonalý bublifuk , se kterým lehce vykouzlíte několikametrové bubliny, ale také nejrůznější nástroje na tvoření nekonečně dlouhých bublin – takzvané šňůrky. Elektrický bublifuk Delfín z AliExpressu. Do bublifukovej pištole vložte batérie a naskrutkujte nádobku s roztokom, stlačte spúšť a pozorujte prekrásnou svetelnú aj zvukovú show.


Množstevné zľavy pri nákupe viac ako ks: Počet kusov x. Doplňujúce info: Rozpredávame celú detskú izbu a kopec vecí po deťoch, ktoré už vyrástli - stačí si pozrieť náš bazár. Zázračný bublifuk Flash Bubble Gun během chviličky vytvoří tisíce bublin.

Napájení: 3x tužková baterie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bublifuk je v provedení pistole.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stlačením tlačidla je razom o zábavu postarané.


Automatický bublifuk je priamo revolučným riešením, lebo vás zbavuje toho jediného, čo musíte robiť – fúkania. Okrem toho dokáže elektrický bublifuk vytvárať veľké bubliny, a to v hojnom počte.

Detailní popis produktu. Vypusť proud bublin jedním tahem spouště. Pistolka pro automatické vypouštění bulblin pomocí spouště vyžaduje dvě tužkové baterie, které jsou třeba k roztočení vrtulky.


Stačí naplnit zásobník speciálním roztokem, který je součástí balení. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto informace mohou být sdíleny s inzerentními společnostmi. Predám elektrický bublifuk s podobou šmolka.


Predávam bez batérií a náplne na bubliny. Sú potrebné tuškové batérie a nejaký roztok na tvorenie bublín. Osobný odber, prípadne zašlem poštou (poštovné nie je v cene). Bližšie info mailom alebo telefonicky (na SMS neodpovedám). ELEKTRICKÝ BUBLIFUK pro děti za úžasných 1Kč!


Hračky na von Plastov é Unisex. Novy elektricky bublifuk , kupeny v rakusku. Aktualizovaný pred dňami. Oznam od predajcu: Pozrite aj balíčky oblečenia, kto. Mohu poslat poštou buď na dobírku (poštovné = 1Kč) nebo při platbě předem (Kč).


Po vyčerpaní originálnej náplne možno elektrický bublifuk použiť s akoukoľvek náhradnou náplňou určenou pre bublifuky.

Tento stroj na bubliny chrlí donekonečna tisíce a tisíce bublinek. Nalijte do něj směs, točte páčkou, a pak už se jen bavte v záplavě bublin! QTX Bubble Box, výrobník bublin, IR (26W párty bublifuk s IR) Výkonný párty bublifuk vybavený třemi ventilátory (dva vzadu a jeden vpředu) pro optimální proudění vzduchu.


Dodáváno včetně dálkového IR ovladače a ovládání na přívodním kabelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky