čtvrtek 19. listopadu 2015

Koupací sud bazar

Prodám nový koupací sud , koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka stěny - desky 46mm, výška 115cm, váha cca 350kg, vnitřní nerezová kamna, nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody. Složený, natřený barvou Remers HK Lazur. To je nerezový koupací sud od firmy BeF Home. Kč – Nerezový skelet včetně vnitřních kamen – Nerezové lavice pro – osoby – Nerezové víko izolované polystyrenem – Venkovní.


Koupací sudy s plastovou vložkou, výborný domácí wellness. Už staří Vikingové relaxovali v kádích s horkou vodou a odbourávali tak stres a uvolňovali tím své unavené a ztuhlé svalstvo, a proto tento druh relaxace a regenerace v horkých sudech pochází ze Skandinávie.

Z litvy, Japonska a dalších zemí na severu, se do Evropy rozšířila novinka, která příjemně zastane přírodní horké prameny - jedná se o takzvaný horký sud. Termální koupací sud , sedavá lázeň, koupací sudy, dřevěný sud , zahradní sud , dřevěné sudy, relaxace, termální koupel, koupaci sud , sedací koupel, bublinková masáž. Název koupací sud , pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení.


Finská koupel, nebo také HOT TUB je venkovní koupací sud který umožňuje relaxaci v horké vodě bez nutnosti nákladného elektrického ohřevu vody. K vytápění je použito výkonné topidlo na dřevo, kterému na vyhřátí lázně stačí cca hodiny. Nerezové stoličky mají pěnový podsedák, který je v několika barevných provedeních a je vyměnitelný.


Barvu stoliček si můžete vybrat dle vlastního přání ve vzorníku. Koupací káď, vyhřívaný sud , koupací nebo finská vana, to jsou jen některé z mnoha výrazů, které popisují tento příjemný vynález, který Vám umožní prodloužit si koupací sezonu téměř libovolně i do období, kdy je Váš venkovní bazén dávno pod.

Ať už se nazývají jakkoliv, hlavní je že Vám dopřejí pohodu a klid. Exkluzivní koupací sud - HOT TUB - z kanadského červeného cedru, pro 7-osob, průměr kádě 2cm. Horúci kúpeľ pod holým nebom Systém relaxovania v horúcej vode prevadzkovali už starý vikingovia ktorý týmto odburávali stres a uvolňovali unavené, stuhnuté svalstvo a preto tento druh relaxovania v horúcich sudoch pochádza zo škandinávie. Naše kúpacie sudy je možné prevádzkovať v letných horúcich mesiacoch aj ako malé bazény a ochladzovacie.


Moje rada na závěr- koupací sud ANO, ale pouze s nerezovou, plastovou nebo skloláminátovou vložkou, kde nehrozí že za celkem dost peněz si pořídíte starost, kterou za pět let spálíte. Vnitřní vybavení je z nerezu včetně dna a kamen. Sud zpevňují nerezové obruče a je doplněn 2m vysokým nerezovým komínem.


Popis: Nerezový koupací sud. Pro Vaše pohodlí vyhřívaný sud obsahuje i lavičky na sezení. Součástí je i polička na sklenice, kdybyste dostali žízeň :-).


Dreveny sud na vino velky (100), Predam dreveny 120L sud (Dohodou), Dreveny sud (15), Sud dreveny ( Nabídněte),. Právě pro Vás je připraven vinařský bazar , ve kterém můžete zcela zdarma zadat. Dobrý deň, špecializujeme sa na predaj darčekového vína s. Koupím dřevěný sud do vinotéky. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren. Ručně vyrobený koupací sud slouží pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce nebo sněží.


Luxusní koupací sud estonského výrobce Eco-Oil zaujme hned na první pohled svým luxusním zpracovním.

Dá se možná velmi zdařile přirovnat k vytápěné sedací vaně, v jaké si před pár stoletími libovali lépe situovaní členové společnosti. Co je koupací sud HOT TUB? Dřevěný koupací sud je ručně vyrobená dřevěná káď s intergrovanými kamny na tuhá paliva, Každý námi vyrobený koupací sud je originál vyrobený s láskou pro svého nového majitele.


Koupel v cedrovém sudu je oblíbený rituál i zpestření všedních dnů, narozeninových oslav, nebo. Služby - Koupaci sud inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


K dispozici máme koupací sud pro 5-osob. Součástí koupacího sudu je vířivka, jacuzzi a romantické podsvícení. Projděte si inzeráty prodam koupaci sud na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Včetně kompletního servisu a dovozu přímo k zákazníkovi. Proč koupací sud od nás? Naše koupací sudy vyrábíme zákazníkovi přímo na míru. Nepřekupujeme koupací sudy z ciziny.


Vše je naše práce, za kterou si stojíme. Při teplotě kolem 40°C dochází k největšímu uvolnění svalů a svalové tenze, pobyt v zahřátém sudu tedy simuluje lázeňské podmínky. V ceně vše, co k užívání sudu potřebujete, krycí víko, m nerezový komín se stříškou, schody pro vstup do sudu, kamna z nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky