úterý 10. listopadu 2015

Sušička prádla vítěz testu

K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Nejlepší sušička na prádlo na trhu je podle testu Miele TEF6WP.


A upřímně – není to překvapení, že top sušička je zrovna od Miele. Tato německá značka je dlouhodobě známá svou kvalitou a prvotřídními výrobky – především myčkami, pračkami a jinými domácími spotřebiči. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Spotřeba elektrické energie je 1kWh za rok.


Vysušíte s ní až kg prádla. Využít můžete až programů. Například jeans, denní, xpress, noční, bavlna na žehlení apod. Hledáte, která sušička prádla je vítězem testu.


Přečtěte si hodnocení nejlepších sušiček prádla dle německého Testberichte. Vítězi testu sušiček prádla se stalo hned několik produktů. Sušičky prádla – vítěz testu.


V testu jsme se zaměřovali na přesnost a rovnoměrnost sušení – tedy zda má prádlo po sušení požadovanou úroveň vlhkost ve všech místech. Kontrolovali jsme také, jak moc sušička mačká prádlo, jak dlouho jí sušení trvá, zda nevypouští vodní páry do svého okolí, jak je hlučná, jak se obsluhuje a samozřejmě také to, kolik energie spotřebuje. Už při zběžném pohledu na nejdůležitější parametry sušičky LG je zjevné, že si tento model povede v testu velice dobře.


Je vhodná až na 7kg prádla a. Proto je její koupi potřeba dobře promyslet. Uvádíme hodnocení nejlepších praček dle německého Testberichte. N e jle pší pračky pod le německého. Obecně ale vyhrává varianta set pračka a sušička nad sebou (pračka a sušička na sobě). Cena setu pračky a sušičky.


Pokud máte rádi tu nejvyšší kvalitu, efektivní praní a sušení včetně úsporného provozu, pak doporučujeme vyšší investici. Zlatou střední cestou je sušička prádla s kapacitou bubnu kg. Tento parametr závisí na tom, kolik lidí žije s vámi v jedné domácnosti. V případě, že se rozhodnete pro pračku se sušičkou. Venkovní teplota se pomalu snižuje s příchodem podzimu, proto radši nesázejte na slunce se sušením prádla.


Test sušiček vám pomůže najít přítele na celý rok. Zajímavá vás, jaká je nejlepší sušička prádla ? Nechte se inspirovat námi sestaveným hodnocením nejlepších produktů na českém trhu. Sestavily jsme pro vás přehledné hodnocení, které vychází ze spotřebitelských testů renomovaných organizací, expertů v oboru i dle hodnocení samotných spotřebitelů.


A jak je na tom sušička T8DEC68SC? Ta pračce zdatně sekunduje a nabízí rovněž velmi dobrou výbavu. Naplnit ji můžete také až kg prádla , takže nemusíte sušit na vícekrát.


Díky tomu dokáže pracovat s vysokou efektivitou a úsporně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky