pátek 6. listopadu 2015

Rýžovar tescoma

Na značnou část svých produktů Tescoma poskytuje nadstandardní záruku 3-let. Za pouhých pár korun si tak můžete pořídit například kulatou nádobu na rýži. Skleněná, silikonová nebo plastová nádoba, do které vložíte rýži a vodu v odpovídající dávce a uložíte do mikrovlnné trouby na správný čas. Rýžovar do mikrovlnné trouby. Typickým výrobcem takového kuchyňského vybavení je společnost Tupperware.


Každý rýžovar má svá pro i proti, ale oproti klasickému způsobu přípravy rýže má tu výhodu, že se v něm nic nepřipálí. Tento praktický spotřebič je vynikající pomůckou do každé domácnosti, kde žijí milovníci rýže. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Multifunkční rýžovar nejen, že uvaří rýži až pro šest osob a uchová ji teplou po dobu dvou hodin. V balení navíc obsahuje parní koš, který umožní přípravu dalších pokrmů. Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně. Check the complete list of Tescoma products and choose whatever you like from the wide range of kitchenware, cookware sets and accessories.


Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně. Funkce se starají o automatické přepnutí na udržovací teplotu po dovaření, hlídají, když se vypaří všechna voda a podobně. With an adapter for making a half portion of ham. Instructions for use with recipes enclosed inside. Jednoduchý rýžovar automaticky uvaří rýži až je dokonale měkká.


Rýže je chutná a jemná. Navíc se uchovává horká. Nemusíte jen vařit rýži. Uvaří také cereálie a díky funkci vaření v páře uvaří libovolné pokrmy.


Vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky. Vyrobeno z tepelně odolného plastu a žáruvzd. Příprava jídel v páře je šetrná, protože neničí obsah vitamínů a minerálů. Tento multifunkční rýžovar uspokojí vaše každodenní potřeby, jelikož nejen vaří rýži, až je dokonale měkká, ale zvládne i cereální kaši a díky funkci vaření v páře dokonce uvaří i další pokrmy navíc.


Pomocí nich si připravíte všechny druhy rýže včetně té na sushi. Podle objemu se dělí na malé (do l) a velké (nad l). TESCOMA hrnec na rýži PURITY MicroWave.


Poradíme vám jak vybrat rýžovar a dáme vám tipy na nejlepší rýžovary dle uživatelů a dalších kritérií. Tescoma Dobřichovice , Dobrichovice, Czech Republic. Neztratí se tak ani ve velkých rodinách. Hrnec na rýži Tescoma PURITY MicroWave.


Umí připravit všechny druhy rýže, ale také cereálie. Parní koš v balení umožňuje zdravě vařit jakékoli pokrmy a klidně dvě jídla zároveň. Všechny informace o produktu Tescoma hrnec na rýži Purity MicroWave, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma hrnec na rýži Purity MicroWave. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky