pátek 7. srpna 2015

Vestavná mikrovlnná trouba fagor

Free Shipping Available. Check Out Fagor on eBay. Fill Your Cart With Color today! Choose the perfect machine from over 200listings. Nabízí úrovní výkonu, možnost použití automatických programů, rozm.


Detail produktu Do obchodu. Plně funkční v hezkém stavu - po revizní kontrole servisním technikem a vyčištění. Vestavná nerez trouba fagor 3H-135. Včetně návodu v češtině.


Možnost dopravy do 30km. Záruka na odzkoušení samozřejmostí. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Dále zajišťuje rovnoměrný ohřev, velmi rychlé rozmrazování a má obvykle dotykový panel. Stačí jen zvolit kategorii.


Jde o programy pro rychlou a jednoduchou přípravu různých druhů pokrmů, které máte tak v oblibě. Nelze opomenout ani funkci rozmrazování podle hmotnosti či času. A to vše v rekordním čase. Vaše jídlo získá tu správnou barvu.


Vnitřní prostor je rovněž opatřen vrstvou z kvalitního nerezu a objem činí l. Kombinace jednoduchého ovládání a vyspělých funkcí z ní dělá skvělého kuchyňského pomocníka pro přípravu vynikajících jídel. Mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 9IXL, vestavná. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Porovnání cen mikrovlnna trouba bila fagor , srovnání cen mikrovlnna trouba bila fagor na portálu HLEDEJCENY. Popis: Prodám vestavěnou mikrovlnou troubu FAGOR - stáří dva roky. Praktická mikrovlnná trouba s grilem o objemu litrů se hodí do jakékoliv domácnosti.


Nesmí chybět časovač (až na minut). Rozmrazování: Zapomeňte na vytahování potravin z mrazáku den dopředu. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře.


Naše mikrovlnná trouba s grilem 6představuje rychlý a snadný způsob vaření většiny vašich oblíbených jídel. S výkonem mikrovlnné trouby 900. Vybavená je jedním infra ohřívačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky