pátek 7. srpna 2015

Eta parní hrnec

S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají.


Jeho moderní design ozdobí každou kuchyň nebo ji dočasně hravě zastoupí – třeba na chatě či v kanceláři. Má až dvakrát vyšší příkon než zbytek startovního pole, takže zaručí, že pokrm připraví jen za zlomek běžného času. Daní samozřejmě jsou vyšší náklady na elektřinu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Veškeré informace o produktu. Páru vytvoří už za sekund. Nová generace parních hrnců vyniká kompaktním tvarem a rychlou a jednoduchou přípravou. Do zásobníku vlijete množství vody podle délky přípravy, do nádob naskládáte potraviny podle druhu, přiklopíte a kolečkem nastavíte dobu vaření.


Stěny nádob se začnou rosit a během vteřin je naplní. K dispozici jsou celkem transparentní nádoby, určené i pro souběžné vaření různých jídel. Celková kapacita je dobrých 1litrů.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Designový parní hrnec s unikátní konstrukcí zásobníku vody vytvoří páru již za sekund! Jednoduchý princip – vynikající výsledek.


Vařte rychle, se zachováním živin a. Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky. Parní hrnec se skládá z několika varných nádob na sobě. Parní čističe ETA vyčistí a vydesinfikují každý kout bez použití chemických čistících prostředků, což prospěje zdraví všech členů domácnosti, životnímu prostředí i vaší peněžence.


Skvěle padne do ruky, lehce se s ním pracuje a na jeho výsledky se můžete. Titanové nádobí ETA je také naprosto výjimečné svou multifunkčností – je vhodné pro vaření a smažení na sporáku i pro pečení v troubě. Masivní hrnec s poklicí ETA Titanium Plus je vhodný pro všechny typy varných desek. S objemem l nemusíte mít strach, že by snad k obědu něčeho pochybělo. Oproti běžným parním hrncům ETA Calderon ušetří při vaření až vašeho času a zároveň zachová důležité živiny a vitamíny.


Příprava jídla v parním hrnci probíhá pomocí páry. Tudíž se dá výsledné jídlo považovat za zdravější. Chcete vařit snadno a rychle, ale zároveň zdravě a chutně? Obojí umožňuje parní hrnec ETA Steampot, v jehož prostorných průhledných nádobách jednoduše připravíte chutné pokrmy z ingrediencí, které si zachovají svou barvu, chuť i živiny.


Hlavní základna pojme až litr vody. Bonusem je průhledný vodoznak, díky. Díky časovači nemusíte hrnec hlídat, voda se dá doplňovat z vnějšku. Hrnec má moderní design a velmi jednoduché ovládání.


Eta parní hrnec

Každé jídlo zvládne připravit lehce a rychle. Provoz hrnce signalizuje světelná kontrolka. Představuje jedinečného pomocníka pro zdravé, rychlé a úsporné vaření.


Díky tepelnému zpracování v páře potraviny neztrácí svou přirozenou chuť ani vitamíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky