čtvrtek 13. srpna 2015

Bombičky do šlehačky

Je součástí perlivých nápojů a jeho aplikace do vody v sifonové láhvi způsobuje právě naperlení nápoje. V potravinách ho můžete nalézt pod označením E290. Jde opět o bezbarvý plyn nevýrazné, byť příjemné vůně a. Příslušenství profesionální šlehačkové bombičky , obsahu plynu N2O 8. Na rozdíl od výměnných bombiček díky nim vždy získáte jedinečně našlehanou smetanu, protože způsob výroby garantuje stabilní obsah plynu v bombičce bez úbytku až let.

SIFOS 8gr N2O plnitelné - ks - komplet. Z recyklovatelné oceli, stříbrné barvy, nelze je znovu naplnit. Správné plnění se u každé bombičky ověřuje testem. Jedna bombička stačí k napěnění litru šlehačky a podobných produktů.


Vhodné do lahví Kayser. Každá bombička je po naplnění elektronicky zvážena a označena šarží a datumem plnění. Mnohým dezertům, ovoci, ale i kávě chybí k dokonalosti už jen kopeček nadýchané šlehačky.


Pro přípravu té domácí si vystačíte s jednou ingrediencí – kvalitní smetanou!

S tradiční lahví na šlehačku zapomenete na zdlouhavé šlehání, lahůdku totiž připravíte v cuku letu. Do šlehačkové láhve stačí vložit. TESCOMA bombičky na šlehačku jednorázové DELÍCIA, ks. Určeno pro přípravu šlehačky v láhvích DELÍCIA, případně jiných láhvích se standardním ventilem.


Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Nevystavujte teplotám nad 40°C, sk. N2O (oxid dusný E942) pro přípravu šlehačky. Bombičky na šľahačku na sklade. Skladujte mimo dosah dětí, v suchu, mimo dosah slunečních paprsků při teplotách do °C, náplň nevdechujte.


Jednorázové bombičky na přípravu šlehačky nebo sifonu představují celosvětový standard plnění šlehačů a sifonových lahví. Plně nahrazují již přežitý systém výměnných bombiček, poskytují větší komfort obsluhy a hygienicky čistou přípravu. Sifonové bombičky se primárně používají na výrobu perlivé sodové vody v sifonové láhvi.


Skvělou domácí šlehačku připravíte díky lahvi Tescoma Delícia. Součástí balení jsou dekorační trysky a příprava je velmi jednoduchá. Menší láhev je vhodná do domácností, větší pak do kaváren či restaurací.


Sodovku si můžete za zlomek ceny připravit doma díky sifonové lahvi. Pak se do lahve nalije půl litru vychlazené smetany ke šlehání a vloží se 1–bombičky s oxidem dusným.

Výhodou je také regulace nášlehu a odběr šlehačky z. Představte si, že můžete mít domácí, čerstvou šlehačku do svých dortů a dezertů. Je to jednodušší, než byste si mysleli! Zde najdete perfektní recepty na hustou, sladkou smetanu, která neobsahuje žádné konzervační látky. Ahoj holky, jen v rychlosti.


Chci večer dělat Krtkův dort. Když jsem ho dělala posledně a dala ten ztužovač, tak to tam šlo cítit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky