pondělí 3. srpna 2015

Silikonová forma na pracny

Silikonové formy na vánoční cukroví nahrazují v posledních letech klasické vyklápěcí a vykrajovací formičky. Práce je s nimi mnohem jednodušší a silikon má navíc spoustu kladných vlastností, které vám práci ještě více usnadní. Těsto se ve formě nepřipeče.


Nabízíme kvalitní formy pro přípravu vánočního cukroví. Silikonová forma na vánoční cukroví - pracny Silikonová forma na pečení vánočního cukroví ve tvaru praciček. Pracny se dají snadno vyklopit a upečou se bez přichycení. Na pracniček netradičních tvarů. Lze je využít v klasické plynové či elektrické troubě, v mikrovlnce či dokonce v mrazáku.


Snadné mytí formy v myčce i ručně je samozřejmostí. Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Silikonové formičky mají velmi široké použití jako forma na mýdlo, forma na pečení, vlastně forma na cokoli. Běžně skladem více než 1druhů forem.


Rozměry (dxšxv): 25x15xcm. Odběr akcí a slev přes e-mail Chci být informován e-mailem o zajímavých nabídkách. Formu lze použít do trouby, mrazničky, MVT a lze mýt v myčce na nádobí. Využijte pro zdobení dortů silikonové formičky z naší nabídky.


Svatební, narozeninové, dětské i další dorty budou vždy perfektní s ozdobami různých tvarů z fondánu, marcipánu nebo čokolády. Skvělá pomůcka do kuchyně pro všechny milovníky pečení a především pro ty, kteří se rádi věnují přípravě makronek. Tato zdravotně nezávadná silikonová forma na pečení vám nabídne třicet totožných dutinek na těsto, takže vaše makronky budou naprosto dokonalé a jedna jako druhá. Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy.


Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Díky materiálu cukroví z formy snadno vyklopíte. Výrobce: Orion: Kód zboží.


Forma je dodávána v hnědé barvě. Při pečení se Vám těsto nepřipálí, sladkosti snadno vyklopíte. Detail produktu Do obchodu.


Snadná údržba je samozřejmostí, formu lze mýt v myčce. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Pečte bez promazávání formy - s menším obsahem tuku. Najednou připravíte celkem kusů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Budete-li vybírat silikonovou formu na bábovku, hledejte u osvědčených prodejců.


Nejlevnější forma nemusí být výhodná koupě. Značkoví výrobci prodávají formy z pevného silikonu, který drží tvar, navíc máte jistotu, že taková silikonová forma je zdravotně zcela nezávadná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky