čtvrtek 13. srpna 2015

Kráječ chleba mechanický

Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Kráječ je vybaven přítlačnou krytkou pro bezpečné krájení m. Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Velmi jednoduchá údržba.


Tradiční český výrobek ke krájení chleba a uzenin na plátky. Nastavitelná šíře plátků. Retro kráječ chleba - NDR. Klika kráječe lze složit. Otáčením páčky dojde k přisátí gumy na podložku (např. ke stolu či kuchyňské lince) a. Mechanický kráječ na cibuli.


Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky. Disponuje příkonem 1W. Kráječ umožňuje snadné krájení chleba , pečiva, sýrů, salámy, ovoce a zeleniny na plátky. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní.


Kráječ potravin, elektrický – DOMO PRO DO522S od specialisty na elektro. Ty mechanické nahradily elektrické, novinkou jsou už i kráječe vestavné. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu: ().


Materiál: ABS, řezný kotouč z nerezové oceli. Vysokou kvalitu zajišťuje nerezový řezný kotouč, který je vyroben v Solingenu ( Německo ). Ruční kráječ potravin TREND je vyroben za slitiny kovů a opatřen bílou povrchovou úpravou komaxit. Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků.


Kráječ chleba mechanický Kráječ na chleba mechanický s možností nastavení šířky plátku od do cm. Krájet můžete také pečivo, uzeniny, tlačenku…. Na spodní straně přísavka zajišťující přichycení a stabilitu na stole. Pátík a kráječ na chleba v Lidlu.


Ruční kráječ na chléb - šedá: Kráječ na chleba mechanický s možností nastavení šířky plátku od do cm. The best of the best solo singing auditions (Not for the tone deaf series) (Compilation) HD HQ - Duration: 56:37. Broušený řezný kotouč z nerezové oceli.


Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku. Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! O přesné řezání se postará ostrý nůž z nerez oceli, který se otáčí pouze, pokud točíte klikou. This feature is not available right now.


Please try again later. Kategorie: Doplňky do kuchyně Loupač jablek Ezidri - mechanický - Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“ - Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Detaily ze stránky Kráječ chleba – ruční IDEAL na stránkách Domácí.


Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky