úterý 25. srpna 2015

Silikonový vál

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Silikonový vál usnadňuje práci, má vynikající hygienické a užitné vlastnosti.


Silikonový vál

Těsto však nikdy nekrájejte kovovým nožem, pouze vykrajovacím rádélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami. Vál nabízíme ve velikostech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vál je skladný, lze i srolovat. Těsto nikdy nekrájejte kovovým nožem, pouze vykrajovacím radélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami. Nevýhody klasického dřevěného válu zná každá hospodyňka: špatně se s ním manipuluje, při válení těsta klouže po kuchyňské desce, těsto se k němu přilepuje, vál se špatně čistí, musí se sušit a hlavně je neskladný.


Skvěle přilne ke stolu a těsto se na něj nelepí. Nepohlcuje pachy, snadno se umývá a je perfektně skladný. Je vhodný do malých kuchyní, protože vám šetří místo. Dřevěný vál je klasika, kterou používaly už naše babičky.


Silikónový vál využijete na vaľkanie a tvarovanie cesta. Cesto nikdy nekrájajte kovovým nožom, len radlom na vykrajovanie alebo formičkou na vykrajovanie s neostrými hranami. Lze ho srolovat a pohodlně uložit do šuplíku. Praktický silikonový vál , po použití stačí srolovat a zabere minimum místa, silikonový nůž 20. Při pečení sladkých dobrot je dobré mít kuchyňský vál , na kterém můžete těsto nebo fondán a marcipán pohodlně vyválet.


Silikonový vál

Vyměňte ho za silikonový vál od Dr. Na jeho vrchní straně obvykle najdete rysky, které vám umožní snadněji vyválet kruh, čtverec nebo obdélník. Skvěle drží na lince a těsto se na něj nelepí, oproti válu. Moderní řešení v kuchyni.


Už se nemusí používat těžké dřevěné vály, které se špatně myjí a nesnadno uchovávají. Silikonová podoba řeší všechny problémy, které s sebou nesly dřevěné vály z předchozího historického období. Detail produktu Do obchodu. Kč Oranžová silikonový vál Orion, x cm.


Má vynikající hygianické a užitné vlastnosti. Je lehký a těsto se na něj nelepí. Popis Vál silikonový , x 50cm, oranžová, se silikonovým nožem zdarma. Výhodou je snadná údržba a možnost mytí v myčce nádobí.


Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Je omyvatelný v myčce, hygienický, ohybatelný, lepé se skladuje. Prodej silikonových válů realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Silikonový vál

Vybírejte si Kuchyňské válečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky