čtvrtek 20. srpna 2015

Bábovka silikonová forma

Před vyklopením můžete silikonovou formu lehce uvolnit, aby šla bábovka ještě lépe vyklopit, silikon můžete z bábovky svléknout. Silikonová forma , kterou myjete jen ručně, zajistí snadné vyklopení bábovky. Po vytažení z trouby forma rychle. Forma na BÁBOVKU netradičního tvaru. Snadné mytí v myčce nádobí, jsou velmi skladné.


Pro vytvoření dobré bábovky není potřeba pouze těsto a horká trouba, ale také odpovídající forma.

Pečicí forma na dorty a bábovky Metaltex Springform, ø cm. Bábovka vám půjde snadno vyklopit. Banquet Silikonová bábovka 24cm od 2Kč - Heureka. Běžně skladem více než 1druhů forem.


Formy jsou skladné, snadno se čistí. Přijde vhod na snídani i jako zákusek k odpolední kávě či čaji. Silikonové formy jsou lehké a nepřilnavé, těsto se v nich nepřipéká, nepohlcují pachy z potravin.


Kvalitní forma na bábovku by tedy určitě neměla chybět v žádné kuchyni.

V naší nabídce najdete celou řadu takovýchto forenechybí teflonová, keramická, ani silikonová forma na bábovku. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Sleva -. Mladá Boleslav, cena 89Kč, od knihomilmb na Sbazar. Nepřilnavý povrch není třeba vymazávat. Pohodlné čištění, vhodné také do myčky.


Pružný materiál je dobře skladný. Barva oranžová nebo hnědá, dle aktuální skladové dostupnosti. Formu dodáváme ve dvou barevných. Ide o kategóriu FORMY NA PEČENIE SILIKÓNOVÉ, v ktorej ponúkame formy rôznych tvarov a farebných prevedení. Silikónové formy sú vhodné do každej kuchyne.


Okrem silikónových foriem sú v ponuke ďalšie kategórie taktiež formy s nepriľnavým povrchom - bábovka , tortová forma , forma na biskupský chlebíček, koláčová forma. Pečící forma je vyrobena ze silikonu, jehož skvělé vlastnosti využijete při vaření či pečení. Je hygienicky nezávadný a nepřijímá pachy potravin. Pečící silikonová forma vhodná na pečení piškotových, třených i kynutých těst.


Formou na pečení bábovky docílíte nejen tradičního moučníku, které můžete originálně dekorovat, ale můžete bábovku použít pro vytváření netradičních dívčích dortů, kde bábovka slouží jako sukně panenkám, které se vsadí doprostřed dortu. Kvalitní silikonová forma Silikomart na upečení nižší klasické bábovky. Detail produktu Do obchodu.


Nordic Ware patří k nejprodávanějším americkým formám na pečení.

Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Osobní odběr na výdejně je možný pouze po platbě předem. Na bábovky používám silikonovou formu, protože se z ní bábovka dobře vytahuje.


Tato forma je odolná do 260°C. Materiál je měkký a jakýkoli odlitek se z formičky velmi snadno vyjme. Průměr formičky je cm. Perníčci silikonová forma na pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky